search
We weten eindelijk waar 'The Mandalorian' seizoen 3 over gaat
Series / Nieuws

We weten eindelijk waar 'The Mandalorian' seizoen 3 over gaat

Vermoedelijk zien we dit jaar nog het begin van het derde seizoen van The Mandalorian.

The Book of Boba Fett opende zijn vijfde aflevering met een wel heel bijzondere onthulling. Let op: in dit artikel zitten SPOILERS voor de serie.

De vijfde aflevering van The Book of Boba Fett opent ermee dat Din Djarin op zoek is naar overgebleven Mandalorians. Als hij hen vindt, leert de Armorer hem het Darksaber gebruiken, waarna Paz Vizsla het gevecht over het zwaard aangaat. Maar daarna horen we waar het derde seizoen van The Mandalorian vermoedelijk over zal gaan!

The Mandalorian seizoen 3
Het derde seizoen van The Mandalorian wordt nog opgenomen. We weten niet wanneer de serie verder gaat, maar gokken op december dit jaar lijkt een prima idee.

Hoe dan ook, vraagt de Armorer van Din aan het einde van diens gevecht tegen Paz Vizsla of hij zijn helm ooit afgedaan heeft. Dat heeft hij, voor een mooi moment met zijn geliefde buitenaardse kindje. De Armorer verbant Din Djarin daarop, maar zegt wel dat er een kans op vergiffenis is, als hij de mijnen van Mandalore bezoekt.

Die bestaan niet meer, maar Mando lijkt erop gericht te zijn om iets te doen. De kans zou groot kunnen zijn dat hij straks dus op zoek gaat naar zijn thuisplaneet, om te kijken of er een manier is waarop hij toch de wateren onder die mijn kan bezoeken.

Extra mooi! Mando wil even kijken hoe het met Grogu gaat en heeft zelfs een cadeau voor hem. Dat wordt dus wat in de rest van dit seizoen van The Book of Boba Fett.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen