Terugkeer Netflix-serie blijkt een gigantische hit

Terugkeer Netflix-serie blijkt een gigantische hit

Fans van Ozark hebben wel heel erg veel uren zitten kijken naar de serie.

Jim Pedd, 27 januari 2022 06:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De behoorlijk intense serie Ozark van Netflix genereerde niet al te veel fanfare toen het eerste seizoen op Netflix te zien was. Maar vandaag blijkt hoe populair de serie wel niet is!
Nielsen geeft elke week de nieuwe streamingcijfers vrij. Dat doet men met terugwerkende kracht, waardoor de statistieken enigszins achterlopen. Uit de nieuwe cijfers bleek dat Ozark het enorm goed deed in het verleden. Netflix meldt vandaag de eerste cijfers van Ozark seizoen 4A.

Ozark-kijkcijfers
Nielsen stelt op basis van zijn statistieken dat Ozark de meest bekeken streamingserie was tussen december 2019 en december 2020. Gek is het dus niet dat kijkers in de 22 maanden durende afwezigheid van Ozark enorm uitkeken naar de volgende reeks afleveringen.

Ozark blijkt nu maar liefst 77 miljoen uur (!) bekeken te zijn in de eerste drie weken aan data. Dat is behoorlijk veel, want hiermee gaat het vierde deel van Ozark richting een van de best bekeken seizoenen van een original serie van de afgelopen maanden.

Van de serie Ozark kan je de eerste drie seizoenen zien op Netflix, aangevuld met de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen. De tweede reeks van zeven, ook meteen de laatste van de serie, is dit jaar nog te zien.
Lees meer over: Netflix, Ozark, Einde, Jason Bateman

Populair nieuws