search
Nieuw op Netflix: Het einde van de meeslepende serie 'The Sinner'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het einde van de meeslepende serie 'The Sinner'

Het verhaal van de goed ontvangen, mysterieuze misdaadserie is bijna voorbij...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan alle mooie liedjes komt op een zeker ogenblik een einde. Dat geldt nu ook voor de mysterieuze misdaadserie The Sinner. Het vierde en tevens ook laatste seizoen is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Tijdens de voorgaande seizoenen is telkens gebleken dat er eigenlijk slechts één personage steevast in de kijker stond. Voor het vierde en laatste seizoen lijkt het ernaar uit te zien dat er meerdere personages in de spotlight zullen komen te staan.

Voor Ambrose geldt dat hij ondertussen met pensioen is gegaan. Dit betekent echter niet dat het trauma van de zaak van een jaar geleden is vergeten, in tegendeel. Hij beslist dan ook om samen met zijn partner een vakantie te boeken naar Hanover Island.

Tragedie
Het wordt helaas al snel duidelijk dat ten volle genieten van de vakantie er niet in zal zitten. Al vrij snel ziet Ambrose namelijk een vrouw van een klif lopen. De vrouw blijkt de dochter te zijn van een bijzonder welgestelde familie op het eiland. Ambrose zou Ambrose niet zijn wanneer hij niet alles in het werk zou stellen om mee te helpen om het mysterie op te lossen.

Ben jij ook benieuwd naar hoe dit laatste seizoen precies zal aflopen? Dan kan je dat vanaf nu ontdekken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast even een voorsmaakje van het laatste seizoen? Dat is mogelijk door even de onderstaande trailer te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen