Fans helemaal wild na uniek Star Wars-moment in 'The Book of Boba Fett'

Fans helemaal wild na uniek Star Wars-moment

De nieuwste aflevering doet iets unieks en de fans gaan door het dolle.

Bram de Groot, 27 januari 2022 13:13

De nieuwste aflevering van The Book of Boba Fett was een opvallende. De aflevering was namelijk niet een direct vervolg op wat we eerder hebben gezien en had ook nog eens een uniek moment voor het live action-deel van de franchise. Let op: SPOILERS!!
In de vijfde aflevering "Chapter 5: Return of the Mandalorian" keert Din Djarin terug en dat doet hij met onder meer de Darksaber. De aflevering is gelijk een diepere kijk op de herkomst van de Mandalorians.

In de aflevering zien we ook de eerste live action-beelden van Mandalore, de verwoeste thuisplaneet van de Mandalorians. We zien hoe de planeet met veel geweld aangevallen wordt door de Empire.

Fans wild na zien Mandalore
In andere Star Wars-uitingen is Mandalore uiteraard wel te zien. De eerste live action-beelden van de planeet zijn dan ook een uniek moment te noemen in de franchise. Uiteraard was het onvermijdelijk dat we ooit flashblackbeelden te zien zouden krijgen.

Je ziet Chapter 5: Return of the Mandalorian nu op Disney+. Hieronder de fanreacties via Twitter op de onthulling.Bron: Comicbook

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws