15 nieuwe series op Netflix deze week!

15 nieuwe series op Netflix

Het was heerlijk druk op Netflix als het aankomt op nieuw aanbod deze week.

Jim Pedd, 28 januari 2022 om 07:15

Netflix voegde deze week uiterst veel series nieuw toe aan zijn aanbod. We duiken erin, en houd je maar vast, want het zijn er echt behoorlijk wat! Highlights zijn zonder meer Snowpiercer, maar ook de Zuid-Koreaanse zombieserie All of us are dead.
Snowpiercer (S03E01): Ben gaat vanuit Snowpiercer op de nieuwste missie om ijsmonsters te verzamelen. Op Big Alice probeert Kevin uit te vinden wie er achter het Verzet zit.

DC's Legends of Tomorrow (S07E09): Duistere magie en gemanipuleerde emoties zorgen voor extra drama wanneer een gemene cameracrew het team van een helse realityserie in de val laat lopen.

Neymar: The Perfect Chaos: Neymar. Alom geliefd, maar ook mikpunt van kritiek. In deze docuserie deelt hij de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en zijn briljante voetbalcarrière.

The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

Chosen: De wereld van een 17-jarig meisje staat op zijn kop als zij en haar vrienden een verontrustende ontdekking doen in hun rustige Deense stadje.

Soy Georgina: Maak kennis met Georgina Rodríguez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

Incastrati: Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

All of Us Are Dead: Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten — of veranderen in een van de dolle zombies.

Home Team: NFL-coach Sean Payton is geschorst en hoopt als trainer van het jeugdfootballteam een betere band met zijn zoon te krijgen. Familiecomedy naar een waargebeurd verhaal.

Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.

Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws