Goed nieuws voor fans van populaire Netflix misdaadserie 'Who Killed Sara'

Goed nieuws voor fans van serie 'Who Killed Sara'

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer het derde seizoen van de reeks te zien zal zijn...

Geoffrey Ketels, 28-01-2022 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste twee seizoenen van de Mexicaanse misdaadserie Who Killed Sara vielen duidelijk bij heel wat Netflix-abonnees aardig in de smaak. Dat er een derde seizoen zou komen wisten we al. Nu weten we echter ook wanneer.
Het derde seizoen belooft weer een ongelofelijk spannende en mysterieuze verhaallijn te omvatten. Bovendien raakte eerder ook al bekend dat er een aantal nieuwe namen aan de cast toegevoegd zullen worden. Het gaat hierbij al zeker om Rebecca Jones en Jean Reno. Het is nog niet bekend welke personages zij zullen spelen.

Sara
We waren er eigenlijk zo goed als zeker van wie er verantwoordelijk was voor de dood van Sara. Net toen we dat dachten veranderde echter alles weer. Het einde van het tweede seizoen heeft ons opgezadeld met een cliffhanger van formaat. Nu is het aan het derde seizoen om duidelijkheid te scheppen.

Allemaal leuk en aardig, maar wanneer verschijnt dat derde seizoen dan precies? Het derde seizoen van Who Killed Sara is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 1 juni 2022.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze toch wel meeslepende Mexicaanse misdaadserie? Niet getreurd! De eerste twee seizoenen zijn uiteraard nog steeds gewoon te bekijken op Netflix!

Lees meer over: Who Killed Sara, serie, series, Netflix

Populair nieuws