search
'Santa Clause'-serie met Tim Allen ziet terugkeer van nóg een oude bekende
Series / Nieuws

'Santa Clause'-serie met Tim Allen ziet terugkeer van nóg een oude bekende

De kerstserie komt tegen het einde van het jaar exclusief naar Disney+.

Elizabeth Mitchell (Lost, The Expanse) keeft terug als Carol, alias Mrs. Clause, in de nieuwe Disney+-miniserie die zich afspeelt in de wereld van de The Santa Clause-franchise.

Tim Allen speelt in de serie opnieuw de rol van Scott Calvin, die zich op de vooravond van zijn 65e verjaardag realiseert dat hij niet voor altijd de kerstman zal zijn. Hij laat daarom een aantal kersttaken vallen en begint zich te bedenken hoe een leven in de normale wereld eruit zou zien.

Een waardige opvolger
Met een hele hoop elfjes, kinderen en familieleden om tevreden te houden, gaat Scott op zoek naar een geschikte plaatsvervanger. Ondertussen gaat hij op zoek naar een mooie plek om de rest van zijn leven door te brengen.

Mitchell speelde het personage van Mrs. Clause voor het eerst in de tweede film uit 2022 en later ook in de derde film uit 2006.

De nieuwe Santa Clause-serie wordt gemaakt door Last Man Standing-bedenker Jack Burditt, die ook dienst doet als showrunner. Uitvoerend producenten zijn Burditt, Allen, Kevin Hench, Richard Baker en Rick Messina.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen