Fantastisch nieuw voor de fans van 'The Flash'

Fantastisch nieuw voor de fans van 'The Flash'

Ook seizoen negen is een zekerheid en het lijkt erop dat het daarna ophoudt.

Bram de Groot, 29 januari 2022 15:41

In 2014 verscheen de serie The Flash als tweede serie binnen het nu flink uitgebreide Arrowverse. De superheldenserie van de Amerikaanse zender The CW, in Nederland te zien op Netflix, heeft acteur Grant Gustin in de titelrol.

Al acht seizoenen speelt Grant het personage Barry Allen / The Flash en nu wordt duidelijk dat er nog een seizoen komt. Uiteraard is dit goed nieuws voor de fans. Grant heeft namelijk een deal getekend voor zijn terugkeer.

Seizoen 9 van The Flash het laatste?
TV Line kwam als eerste met het nieuws en meldt dat The CW officieel nog met de bevestiging moet komen dat er een negende seizoen verschijnt.

Het lijkt er verdacht veel op dat het negende seizoen de serie gaat afronden, aangezien de deals met acteurs vaak bestaan uit meerdere seizoenen. Mocht dit gebeuren dan sluit The Flash aan bij de reeds afgeronde Arrowverse-series Arrow, Supergirl en Black Lightning.

Volgens TV Line komt er een seizoen van vijftien afleveringen en Grant zou naar verluidt zo'n 200.000 dollar per aflevering gaan krijgen. The Flash kijk je in Nederland op Netflix en het achtste seizoen keert in maart terug voor deel twee van seizoen acht.Bron: TV Line

Lees meer over: The Flash, Flash, The CW, Grant Gustin, Grey Damon, Tom Cavanagh

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws