search
Welke Witchers leven nog na het dodelijke 'The Witcher' seizoen 2?
Series / Nieuws

Welke Witchers leven nog na het dodelijke 'The Witcher' seizoen 2?

Het nieuwste seizoen wist af te rekenen met heel wat Witchers. Welke leven nog?

Ondertussen hebben de fans van The Witcher het tweede seizoen al gezien. Dit seizoen verscheen bijna exact twee jaar na het debuutseizoen en Netflix bereidt zich al voor op seizoen drie.

Nu kijken we naar de Witchers die nog in leven zijn na het stevige tweede seizoen. En dat zijn er toch een stuk minder na de vele gevechten.

Welke Witchers zijn nog in leven?
In het eerste seizoen was Geralt of Rivia (Henry Cavill) de enige Witcher en daar kwam in seizoen twee verandering in met onder meer de introductie van zijn mentor Vesemir (Kim Bodnia).

Uiteindelijk doken er al snel vier nieuwe Witchers op, met Eskel (Basil Eidenbenz), Lambert (Paul Bullion) enCoën (Yasen Atour). Maar bij Kaer Morhen waren er uiteindelijk twaalf, inclusief Geralt en Eskel die even later verscheen.

Aan het einde van de gevechten met onder meer Ciri (Freya Allan) waren er nog vijf Witchers over, met Geralt, Vesemir, Lambert, Coen en een Witcher met geen naam.

Meer Witchers in seizoen 3?
De kans is groot dat we in seizoen drie andere Witchers te zien krijgen. Fans hopen dat er in het nieuwe seizoen ook meer diepgang gegeven wordt aan de Witchers, iets waar seizoen twee niet voldoende tijd voor nam.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen