search

Ons nieuws van zondag 30 januari 2022

Spektakel in gave eerste trailer voor scifi-serie 'Halo'!
Series / Trailer

Spektakel in gave eerste trailer voor scifi-serie 'Halo'!

De verfilming van de bekende Xbox game komt er nu snel aan.

Eind 2001 verscheen op de eerste Xbox de game Halo en zo'n twintig jaar later was er een zoveelste editie met Halo Infinite. Nu die game er is, wordt het uitkijken naar een ander hoogtepunt: de liveaction-serie die op Paramount+ gaat verschijnen.

We zagen even geleden al een eerste teaser en nu is ook de volledige trailer vrijgegeven. In de serie zien we rollen van in ieder geval de hoofdrolspelers Pablo Schreiber als Master Chief Petty Officer John-117 en Jen Taylor als Cortana.

Andere rollen komen van onder meer Natascha McElhone, Yerin Ha, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac en Bentley Calu.

Volledige trailer Halo
Het is nog onbekend hoe we Halo in Nederland kunnen gaan kijken, aangezien de streamingdienst Paramount+ hier nog niet verkrijgbaar is. Wie weet duurt het nog een lange tijd voordat dit wel zo is. Geniet in ieder geval van onderstaande beelden.



Halo volgt een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als het Covenant. De serie zal diepgewortelde persoonlijke verhalen verweven met actie, avontuur en een rijkelijk ingebeelde visie op de toekomst.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' is vele malen beter bekeken dan de meeste Netflix-series
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' is vele malen beter bekeken dan de meeste Netflix-series

Netflix delft het onderspit tegenover een nieuwe serie van streamingdienst Disney+.

Nielsen brengt elke week in kaart hoeveel series bekeken zijn. Uit die statistieken, die van streamingdiensten zelf afkomstig zijn en door Nielsen samengevoegd worden, blijken altijd weer interessante zaken. Zo ook deze week.

Nu krijgen we namelijk een goed gevoel voor hoe populair The Book of Boba Fett wel niet is. De data van Nielsen voor de week van 27 december 2021 tot en met 2 februari 2022 laat namelijk zien dat de serie in de Verenigde Staten in totaal 389 miljoen minuten bekeken is.

Heel veel bekeken
Daarmee kwam The Book of Boba Fett volgens Nielsen slechts uit op de achtste plek van de week. Maar het feit dat de serie slechts 1 aflevering online had gezet op dat moment en slechts vijf van de zeven dagen te zien was, maakt 'm populairder dan een aantal Netflix-series, waar een compleet seizoen van online verscheen.

Wat te denken van Stay Close en The Great British Baking Show van Netflix? Daarvan waren al complete seizoenen gelanceerd en desondanks scoorde The Book of Boba Fett beter.

Dat niet alleen, The Book of Boba Fett scoorde ook bijna net zo goed als Lost in Space en Queer Eye, twee series van Netflix die ook een compleet seizoen hadden gekregen.

Check hieronder de volledige top tien.

1. Cobra Kai (Netflix), 2,42 miljard minuten bekeken
2. The Witcher (Netflix), 1,83 miljard minuten bekeken
3. Emily in Paris (Netflix), 1,11 miljard minuten bekeken
4. The Wheel of Time (Prime Video), 630 miljoen minuten bekeken
5. Hawkeye (Disney+), 539 miljoen minuten bekeken
6. Queer Eye (Netflix), 466 miljoen minuten bekeken
7. Lost in Space (Netflix), 452 miljoen minuten bekeken
8. The Book of Boba Fett (Disney+), 389 miljoen minuten bekeken
9. Stay Close (Netflix), 349 miljoen minuten bekeken
10. The Great British Baking Show (Netflix), 338 miljoen minuten bekeken




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizar grote hit 'Yellowstone' kan nog jaren door
Series / Nieuws

Bizar grote hit 'Yellowstone' kan nog jaren door

Yellowstone moet wel haast een zesde en zevende seizoen krijgen denkt deze acteur.

Ian Bohen zou stomverbaasd zijn als Yellowstone geen zesde en zevende seizoen zou krijgen. Dat zouden wij ook zijn, want de serie wordt echt enorm goed bekeken.

Yellowstone is net klaar met zijn vierde seizoen, waarvan de finale 9,3 miljoen kijkers trok. De serie Yellowstone werd bedacht door Taylor Sheridan en heeft een hoofdrol voor Kevin Costner als rancher John Dutton. Hij is de patriarch van de familie, die samen met zijn zoons, dochter en hulpjes op de ranch, probeert allerlei krachten van buitenaf af te weren die proberen zijn land over te nemen.

Yellowstone seizoen 6 en 7
Naast Costner spelen ook Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille en Gil Birmingham hoofdrollen in de serie. Die werd trouwens nog populairder sinds zijn debuut op Pramount+. Zo erg dat het netwerk besloten heeft zijn geplande rebranding als filmkanaal heeft uitgesteld.

Bovendien is er al een spin-off te zien, 1883, en wordt gewerkt aan de serie 6666. Gek is het dus niet dat acteur Ian Bohen ervan uitgaat dat de serie gewoon nog lang te zien is. Hij gaat uit van een zesde en zevende seizoen.

"We gaan bijna van start met seizoen 5, en ik zou compleet verbaasd zijn als we geen zesde zouden maken. En ik denk dat de kans groot is dat er ook een zevende komt. Maar dat hangt af van de vraag of de bedenker [Taylor Sheridan] nog eens tien afleveringen wil schrijven, of dat zijn verhaal klaar is met de 60ste aflevering of niet. Dus dat is het. Hij gaat zitten en denkt: 'Wat wil ik doen? Wil ik dit door blijven zetten, of wil ik nu iets anders gaan doen?'"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' krijgt mogelijk enorme cameo!
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' krijgt mogelijk enorme cameo!

De serie The Book of Boba Fett zou richting een wel heel speciaal moment gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat we een enorme cameo krijgen in The Book of Boba Fett. De zesde aflevering van de serie verschijnt komende woensdag op streamingdienst Disney+ en zou een tof moment bevatten.

Let op: Vanaf hier volgen mogelijk SPOILERS.

Velen hadden al aangenomen dat Din Djarin te zien zou zijn in de vijfde aflevering van The Book of Boba Fett. Immers was de muziek aan het einde van nummer vier daar een duidelijke verwijzing naar. Tegelijk hadden weinig mensen verwacht dat zijn aanwezigheid zo groot zou zijn.

The Book of Boba Fett-cameo
Aan het einde van aflevering 5 van The Book of Boba Fett zien we Din Djarin die bereid is om met Boba Fett en Fennec Shand het gevecht aan te gaan over de heerschappij van Tatooine. Maar hij wil eerst zijn kleine vriend zien.

De site Cinelinx beweert nu dat Luke Skywalker ook in The Book of Boba Fett te zien zal zijn. Hem zagen we al in de laatste aflevering van The Mandalorian verschijnen in een megagrote cameo die niemand had zien aankomen.

Maar goed, of het klopt? De kans lijkt eigenlijk wel groot, alleen zou het feit dat Luke en Grogu in The Book of Boba Fett zitten het verhaal van Boba Fett wel heel erg overschaduwen.

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe Netflix-serie scoort 100% op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Deze nieuwe Netflix-serie scoort 100% op RottenTomatoes

All of Us Are Dead blijkt bijzonder goed te scoren met z'n eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
En weer heeft Netflix een uiterst goed scorende Zuid-Koreaanse serie in handen. Ditmaal geen gruwelijk spelletje op leven en dood, maar een serie rond tieners op een middelbare school die moeten zien te overleven als een zombievirus uitbreekt: All of Us Are Dead.

All of Us Are Dead blijkt de perfecte score te hebben op Rotten Tomatoes. Daar heeft 'ie op moment van schrijven namelijk een score van 100 procent. En dat niet alleen volgens Flix Patrol is het wereldwijd op dit moment de best bekeken serie op Netflix.

All of Us Are Dead
In de Verenigde Staten is All of Us Are Dead volgens Flix Patrol de derde best bekeken serie van het moment en hier in Nederland is 't de nummer zeven. Dat moet natuurlijk beter kunnen, gezien de bijzondere ontvangst van de serie.

Zo schrijft Variety: "Net als Squid Game, weet All of Us Are Dead het meeste te halen uit zijn nachtmerrie-achtige, centrale locatie en doet de serie dat met een bizar, bijna buitenaards, effect."

En bij IGN lezen we: "All of us Are Dead heeft misschien niet zoveel nieuws te bieden in de wereld van zombie-gruwelen, buiten de wat wrede en onophoudende oorsprong, maar soms is dat genoeg om een bijzonder effectieve survival-horror te maken."

De serie heeft natuurlijk ook een synopsis: In een middelbare school in de suburbs wordt een leerling met vreemde symptomen ontdekt. Een mysterieus virus begint zich te verspreiden en breekt gauw los, waarna het door de hele stad uitbreekt. Terwijl meer en meer mensen geïnfecteerd raken, roepen de autoriteiten de noodtoestand uit. Ze plaatsen de stad in lockdown tijdens een bizarre gebeurtenis: de verspreiding van een dodelijk zombievirus in een school en daarbuiten."

All of Us Are Dead zie je nu, met twaalf afleveringen, op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'The Sinner'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'The Sinner'? Check dan deze 3 series op Netflix

De serie The Sinner scoort enorm op Netflix, maar is alweer klaar met z'n nieuwe seizoen. Dus hebben wij tips voor je!

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe afleveringen van The Sinner op Netflix, maar ben je wel al klaar met de nieuwe reeks? Dan hebben wij vandaag drie toffe tips voor je om te bingen op de streamingdienst, die sterk doen denken aan deze show.

In The Sinner speelt acteur Bill Pullman de hoofdrol. Hij is een rechercheur die in een klein plaatsje in New York zoekt naar antwoorden op verbijsterende misdaden. En hij heeft natuurlijk ook zo zijn eigen demonen waarmee hij worstelt.

Drie toffe tips
We zetten hieronder drie toffe tips voor je op een rij.

White Lines: Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.

The Stranger: Als een onbekende een schokkende bewering doet over zijn vrouw, gaat familieman Adam Price wanhopig op zoek naar de waarheid. Hij raakt verwikkeld in een mysterie.

Young Wallander: In dit verhaal uit het begin van zijn carrière is de jonge agent Kurt Wallander zelf getuige van een bizarre moord en wordt zijn hulp ingeroepen bij het onderzoek.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De spannende horrorserie 'Feria: The Darkest Light'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende horrorserie 'Feria: The Darkest Light'

Deze ijzingwekkende horrorserie zal je ongetwijfeld vaak op het puntje van je stoel doen belanden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Iedereen klaar voor een gloednieuwe, ijzingwekkende horrorserie? Dan hebben we goed nieuws voor jullie! Vanaf nu is op streamingdienst Netflix namelijk Feria: The Darkest Light te bekijken!

Het beloven spannende tijden te worden voor twee zussen die op zoek gaan naar de waarheid achter het verdwijnen van hun ouders. Diezelfde ouders worden er in de praktijk van beschuldigd 23 mensen te hebben gedood tijdens een sekte ritueel. Het is nog maar de vraag hoe de beide zussen daarmee om zullen weten te gaan.

Élite
Wanneer we de crew gaan bekijken die schuilgaat achter de reeks zien we dat er daar toch een aantal bekende namen in terug te vinden zijn. Het gaat hierbij onder meer om Carlos Montero en Agustí­n Martí­nez. Zij waren in het verleden ook al betrokken bij de Spaanse hitserie Élite.

De hoofdrollen in deze nieuwe horrorserie zijn weggelegd voor namen als Carla Campra, Ana Tomeno, Marta Nieto en íngela Cremonte.

Het eerste seizoen van de reeks bestaat uit acht afleveringen. Voor elke aflevering geldt dat ze zo'n 50 minuten duurt. Ben jij ook benieuwd naar wat deze gloednieuwe horrorserie allemaal te bieden heeft? Je kan ze vanaf nu bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De gloednieuwe zombieserie 'All of Us Are Dead'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De gloednieuwe zombieserie 'All of Us Are Dead'

De gloednieuwe zombieserie van Zuid-Koreaanse bodem is vanaf nu te bekijken bij Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie maar niet genoeg kan krijgen van zombies is terug aan het juiste adres op streamingdienst Netflix! Daar is vanaf nu namelijk de gloednieuwe zombieserie All of Us Are Dead te bekijken.

In deze gloednieuwe Zuid-Koreaanse zombieserie volgen we een groep studenten die gevangen zitten in een middelbare school. Zij bevinden zich in een benarde situatie wanneer er plots een heuse zombie-invasie plaatsvindt.

Het wordt al snel duidelijk dat de studenten zijn aangewezen op de weinige hulpmiddelen die in de school voor handen zijn om zich te kunnen verdedigen tegen de zombies. Denk hierbij niet alleen aan bureaulampen, maar ook aan de boekenplanken die van de muur getrokken kunnen worden.

Squid Game
Netflix hoopt met All of Us Are Dead uiteraard het succes te kunnen evenaren van onder meer Squid Game. De eerste scores waar de reeks op kan rekenen zien er alvast veelbelovend uit.

Verantwoordelijk voor het regisseren van de reeks zijn Lee JQ en Kim Nam-su. Zij hebben zich voor de serie gebaseerd op de populaire evenals gelijknamige Webtoon van Joo Dong-geun.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen als Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Lomon, Yoo In-soo, Lee You-Mi en Lim Jae-hyeok.

Ben jij ook al benieuwd wat deze gloednieuwe miniserie All of Us Are Dead allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even snel de onderstaande trailer of ga meteen aan de slag met de volledige reeks. Ze is namelijk vanaf nu te bekijken bij streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De miniserie 'The Woman in the House' met Kristen Bell
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De miniserie 'The Woman in the House' met Kristen Bell

De volledige titel van de nieuwe miniserie is 'The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een gloednieuwe, vrij duistere miniserie genaamd The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window heeft haar weg gevonden naar streamingdienst Netflix. De reeks beschikt over een geweldig lange titel en heeft ook een geweldig goede hoofdrolspeelster. Niemand minder dan Kristen Bell kruipt in de reeks namelijk in de huid van Anna.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window laat ons kennismaken met het niet zo bijzondere leven van Anna. Niet alleen werd Anna geconfronteerd met liefdesverdriet, daarnaast ziet haar leven er elke dag opnieuw hetzelfde uit.

Elke dag zit Anna voor haar raam met een wijntje in de hand te kijken naar hoe het leven aan haar voorbij trekt. Daar komt verandering in wanneer er plots een nieuwe, knappe buurman verschijnt met zijn schattige dochter.

Gruwelijke moord
De komst van de buurman met zijn dochter zorgt ervoor dat er voor Anna terug een beetje licht aan het einde van de tunnel komt. Dit is tot ze plots getuige wordt van een gruwelijke moord... of lijkt dat maar zo?

De hoofdrollen in deze gloednieuwe miniserie zijn weggelegd voor niet alleen Kristen Bell, maar ook voor Michael Ealy, Mary Holland evenals Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony en Benjamin Levy Aguilar.

De onderstaande trailer geeft je alvast een mooi voorsmaakje van wat deze gloednieuwe miniserie allemaal voor jou in petto heeft. Wil je liever meteen aan de slag gaan met de volledige reeks? Ook dat kan! De volledige serie is namelijk vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De gloednieuwe misdaadserie 'In from the Cold'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De gloednieuwe misdaadserie 'In from the Cold'

Tijdens een vakantie met haar dochter wordt een vrouw plots geconfronteerd met de CIA...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat in eerste instantie een ontspannende vakantie moest worden met haar dochter loopt voor een vrouw uit op een confrontatie met de CIA. De confrontatie is het gevolg van haar verleden als Russische spion.

De CIA is in het bijzonder geïnteresseerd in de voormalige carrière van Jenny als Russische spion. Dit niet in het minst omdat die carrière ervoor heeft gezorgd dat ze speciale krachten heeft gekregen. Nadat er een reeks van gewelddadige gebeurtenissen plaatsvinden is het aan Jenny om uit haar schuilplaats te komen. Daarvoor moet ze wel haar volledige nieuwe leven op het spel zetten.

Adam Glass
Bij de crew van In from the Cold zijn verschillende toch wel bekende namen betrokken. Eén van de meest opvallende in het rijtje is ongetwijfeld Adam Glass. Hij was in het verleden ook al betrokken bij andere series zoals bijvoorbeeld Supernatural en ook Criminal Minds: Beyond Borders.

De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat In from the Cold allemaal voor jou in petto heeft. Wil je graag meteen aan de slag met de volledige reeks? Ook dat is mogelijk. Alle afleveringen zijn immers vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Cuphead Show!' krijgt héél veel afleveringen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Cuphead Show!' krijgt héél veel afleveringen

Netflix heeft behoorlijk veel vertrouwen in de animatieserie, die gebaseerd is op de beroemde videogame.

Netflix heeft onthuld dat ze nu al 36(!) afleveringen van de nieuwe animatieserie The Cuphead Show! hebben besteld. De serie is gebaseerd op de beroemde videogame Cuphead.[/b]

The Cuphead Show wordt geregisseerd door Chad en Jared Moldenhauer, die tevens de meesterbreinen achter de videogame zijn. In de serie volgen we de avonturen van Cuphead en zijn broer Mugman door een met nostalgie en met monsters gevuld universum.

Cuphead staat bekend om zijn visuele stijl, die teruggrijpt naar animatie uit de jaren '30 en '40. Ook staat de game bekend om zijn moeilijkheidsgraad.

Kort maar krachtig
En hoewel The Cuphead Show! zijn debuut nog moet beleven, heeft Netflix nu al 36 afleveringen van de serie besteld. Ze hebben er dus behoorlijk wat vertrouwen in. Elk van de afleveringen moet overigens tussen de 10 en 11 minuten duren.

Uitvoerend producent liet het volgende weten over de plannen van Netflix:

"We wilden oorspronkelijk de korte animaties van vroeger gebruiken als voorbeeld voor onze structuur. Maar het is té lastig om onze verhalen in zeven minuten te vertellen. Daarom hebben we gekozen voor afleveringen van 10,5 tot 11 minuten."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederland keek massaal naar deze series op Netflix
Series / Featured

Nederland keek massaal naar deze series op Netflix

Netflix heeft weer een paar series toegevoegd die de aandacht enorm trekken!

Het was weer een drukte van jewelste op Netflix in Nederland. De afgelopen week voegde de streamingdienst meer dan tien nieuwe series toe. Een daarvan werd uiteraard massaal gevonden: The Sinner.

Die serie staat met zijn vier seizoenen nu bovenaan het lijstje van de best bekeken series op Netflix in Nederland. Naast The Sinner weet Manifest zelfs een maand na de release op Netflix nog altijd vast te houden aan de hoge stek (nummer 2 deze week), en hekkensluiter is Ozark, dat richting zijn eindspel gaat.

De top drie
Hieronder zetten we de drie series op een rij die Nederlanders massaal bingen op Netflix.

1. The Sinner: Deze serie volgt een gekwelde detective die in een klein plaatsje in New York zoekt naar antwoorden op verbijsterende misdaden. Ondertussen heeft 'ie ook te worstelen met zijn eigen demonen.

2. Manifest: Stel je voor, je stapt uit een vliegtuig, zonder het gevoel te hebben dat er iets aan de hand is, en je krijgt te horen dat je jarenlang weg bent geweest. Wat dan? Dat is de vraag die Manifest zich stelt en probeert te beantwoorden.

3. Ozark: Het witwassen van geld is zo eenvoudig nog niet, zoveel is zeker in Ozark. In seizoen 4, deel 1, zie je hoe erg het mis begint te lopen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde best toffe nieuwe series toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde best toffe nieuwe series toe afgelopen week

Check hier het overzicht met alle nieuwe series die toegevoegd zijn aan Prime Video.

Prime Video heeft een prima weekje achter de rug als het op nieuwe series aankomt. We zetten de nieuwe toevoegingen voor je op een rij.

This Is Us (seizoen 5): This ls Us volgt de familie Pearson door de decennia heen en laat zien hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven invloed hebben op wie we worden, en hoe de banden die we met elkaar delen tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overstijgen.

Simeone. Living Match by Match (seizoen 1): Diego Pablo Simeone heeft een unieke kijk op voetbal gecreëerd. Het cholismo is veel meer dan een strategie. Het zijn waarden en hulpmiddelen die onze hoofdpersoon heeft verzameld door te observeren, hard te werken en te leren van moeilijke perioden in zijn carrière. We brengen een uniek seizoen door met Cholo en ontdekken het geheim achter het succes dat zijn nalatenschap is.

The Legend of Vox Machina (seizoen 1, aflevering 1-3): WEKELIJKS NIEUWE AFLEVERINGEN. Ze zijn luidruchtig, schorem, buitenbeentjes die huursoldaten zijn geworden. Vox Machina heeft meer interesse in snel geld en goedkoop bier dan het beschermen van het rijk. Maar als het koninkrijk wordt bedreigd door kwaad ziet deze onstuimige ploeg in dat alleen zij het recht kunnen herstellen.

The Gulf (seizoen 1 en 2): Jess probeert haar afperser te identificeren en op te sporen terwijl ze misdaden oplost op haar eigen stukje Waiheke-eiland. Een zwangere Ruby onderhandelt over haar veranderende relatie met vriend AJ en haar vriendengroep van kinds af aan. Rechercheur Harding komt voorzichtig weer in contact met zijn criminele vader Adam, wat culmineert in een schokkende uitkomst.

Saving Lives at Sea (seizoen 1-5): Saving Lives At Sea neemt ons mee naar het hart van de actie en legt het onvoorspelbare werk vast op meer dan 200 RNLI-stations in het VK en Ierland. Het ontdekken van de verhalen van degenen die de oproep van de pieper beantwoorden, het horen van de mensen die ze redden en het verkennen van de relatie van ons eiland met de zeeën die ons omringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft hints naar geheime plekjes in seizoen 3 van 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix geeft hints naar geheime plekjes in seizoen 3 van 'The Witcher'

Wat gaat er allemaal gebeuren in het derde seizoen? De opnames starten snel.

Voor we seizoen drie van The Witcher te zien krijgen, kunnen de fans zich ook opmaken voor een spin-off met de titel The Witcher: Blood Origin. Dit wordt een miniserie. Netflix bereidt zich wel voor op de opnames van seizoen drie.

Het is uitvoerend producent Steve Gaub die op instagram heel wat foto's van de scouting deelt. We zien vele omgevingen en andere interessante objecten.

Nieuwe hint naar het derde seizoen
"Season 3. Here we come," schrijft Gaub bij een van de foto's op Instagram. Wat we exact zien weten we niet, maar duidelijk is dat er heel wat plekken worden bezocht voor de opnames.

Deze opnames zouden snel moeten gaan starten. Of de opnames op tijd zijn afgerond voor een release in december 2022 valt te betwijfelen, maar we hoeven waarschijnlijk geen twee jaar te wachten dit keer.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen 'Outlander' brengt gevreesd nieuw personage
Series / Video/clip/featurette

Nieuw seizoen 'Outlander' brengt gevreesd nieuw personage

Het zesde seizoen gaat meer laten zien van het personage Tom Christie.

Het zesde seizoen van Outlander is nog altijd zo'n zes weken van ons verwijderd, maar de zender Starz blijft ons warm houden voor wat er gaat komen in het verkorte seizoen. Nu krijgen we een introductie van het personage Tom Christie.

Dit personage Tom Christie wordt gespeeld door acteur Mark Lewis Jones, bekend uit de films Master and Commander: The Far Side of the World en Star Wars: The Last Jedi. Het personage gaat zijn debuut maken in seizoen zes.

Gevreesd nieuw personage in seizoen zes
Jones vertelt in onderstaande promo Tom Christie in Season 6 wat we van het personage Tom Christie kunnen verwachten. Christie brengt het woord van God en hij heeft ook verwachtingen bij de mensen met wie hij in aanraking komt.

De vraag is uiteraard wat voor een impact dit gaat hebben op onder meer Claire Beauchamp Fraser (Caitrí­ona Balfe) en James "Jamie" MacKenzie (Sam Heughan), de hoofdfiguren in de serie.

Vanaf 6 maart start het nieuwe seizoen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De laatste 2 afleveringen van 'Boba Fett' hebben iets voor ons in petto
Series / Nieuws

De laatste 2 afleveringen van 'Boba Fett' hebben iets voor ons in petto

Aflevering zes en zeven van The Book of Boba Fett gaat alles met elkaar verbinden.

Nog twee afleveringen zijn we verwijderd van het einde van alweer het derde seizoen van de Star Wars-series op Disney+. En die afronding lijkt toch best groots te gaan worden. Een nieuwe promo lijkt ons voor te bereiden op wat er gaat komen.

Onderstaande promo is zeker een SPOILER als je aflevering vijf nog niet hebt gezien, dus hierbij de waarschuwing.

In "Chapter 5: Return of the Mandalorian" zien we de terugkeer van het titelpersonage uit The Mandalorian en hem zie je dan ook in de promo hieronder.

Veel personages in slotstuk The Book of Boba Fett
Maar er wordt in de promo Big Empire gehint naar meer. We zien naast Boba Fett (Temuera Morrison) onder meer ook Fennec Shand (Ming-Na Wen), de wookie "‹"‹Krrsantan (Carey Jones), de Pyke Syndicate, de Twins, de rancor en Boba's Slave Firespray gunship.

Aankomende woensdag verschijnt het eerste deel van de afronding en op woensdag 9 februari komt The Book of Boba Fett[ tot een einde op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Welke Witchers leven nog na het dodelijke 'The Witcher' seizoen 2?
Series / Nieuws

Welke Witchers leven nog na het dodelijke 'The Witcher' seizoen 2?

Het nieuwste seizoen wist af te rekenen met heel wat Witchers. Welke leven nog?

Ondertussen hebben de fans van The Witcher het tweede seizoen al gezien. Dit seizoen verscheen bijna exact twee jaar na het debuutseizoen en Netflix bereidt zich al voor op seizoen drie.

Nu kijken we naar de Witchers die nog in leven zijn na het stevige tweede seizoen. En dat zijn er toch een stuk minder na de vele gevechten.

Welke Witchers zijn nog in leven?
In het eerste seizoen was Geralt of Rivia (Henry Cavill) de enige Witcher en daar kwam in seizoen twee verandering in met onder meer de introductie van zijn mentor Vesemir (Kim Bodnia).

Uiteindelijk doken er al snel vier nieuwe Witchers op, met Eskel (Basil Eidenbenz), Lambert (Paul Bullion) enCoën (Yasen Atour). Maar bij Kaer Morhen waren er uiteindelijk twaalf, inclusief Geralt en Eskel die even later verscheen.

Aan het einde van de gevechten met onder meer Ciri (Freya Allan) waren er nog vijf Witchers over, met Geralt, Vesemir, Lambert, Coen en een Witcher met geen naam.

Meer Witchers in seizoen 3?
De kans is groot dat we in seizoen drie andere Witchers te zien krijgen. Fans hopen dat er in het nieuwe seizoen ook meer diepgang gegeven wordt aan de Witchers, iets waar seizoen twee niet voldoende tijd voor nam.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende ontmoetingen in 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Opvallende ontmoetingen in 'Star Trek: Picard'

Reeks foto's onthullen ontmoetingen tussen Picard en andere personages.

Even geleden verscheen al de eerste trailer voor het tweede seizoen van de Star Trek-serie Star Trek: Picard waarin Patrick Stewart as Picard. Nu hebben we een aantal foto's waarin we verschillende ontmoetingen zien.

Picard en Guinan
Op de eerste foto's zien we een ontmoeting tussen Picard en Guinan van actrice Whoopi Goldberg. De actrice speelde de rol al enkele jaren niet meer.



Q en Picard
Weer andere foto's tonen een ontmoeting tussen de almachtige Q (John de Lancie) en Picard. Het zal een belangrijk onderdeel zijn van seizoen twee.



Picard met Seven of Nine, Raffi en Elnor
Ook zien we een foto met Picard met Jeri Ryan als Seven of Nine, Michelle Hurd als Raffi en Evan Evagora als Elnor.



Het tien afleveringen tellende nieuwe seizoen toont ons de terugkeer van de almachtige Q. Hij creëert een alternatieve realiteit die de Aarde in een totalitaire staat stort. Seizoen 2 start begin maart en is in Nederland te volgen op Amazon Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur onthult per ongeluk opvallend detail uit 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Acteur onthult per ongeluk opvallend detail uit 'She-Hulk'

De Marvel-serie verschijnt ergens dit jaar op Disney+ inclusief de Abomination.

Voor wie The Incredible Hulk en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft gezien, weet dat in beide films het figuur Abomination te zien is. Binnenkort keert het monster terug in de serie She-Hulk.

Geheel tegen de verwachting in heeft acteur Tim Roth een detail onthuld uit de serie. In gesprek met The DisInsider werd de acteur gevraagd of we in She-Hulk ook het alter ego van de Abomination te zien krijgen.

Roth reageerde gelijk en gaf aan dat we Emil Blonsky zeker te zien krijgen. "Oh yeah!" was de reactie van de acteur. Vaak reageren acteurs ontwijkend op vragen waarop het antwoord nog niet is onthuld in bijvoorbeeld een trailer.

Emil Blonsky terug in She-Hulk
Heel gek is het uiteraard niet. In The Incredible Hulk wordt de Abomination verslagen en meegenomen door General Thaddeus "Thunderbolt" Ross. In Shang-Chi zien we de Abomination tijdens een wedstrijd vechten tegen Wong. Er is in de tussentijd duidelijk iets gebeurd met Blonsky / Abomination.

She-Hulk verschijnt in 2022 op Disney+, eerste krijgen we Moon Knight te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Boba Fett'-aflevering echt ijzersterk ontvangen!
Series / Nieuws

Nieuwe 'Boba Fett'-aflevering echt ijzersterk ontvangen!

Voor wie de aflevering heeft gezien weet ook hoe dat komt.

De eerste vier afleveringen van The Book of Boba Fett worden minder enthousiast ontvangen dan Disney mogelijk hoopt. Dat komt misschien doordat het hoofdfiguur niet zo wordt afgebeeld als gewenst. Minder als een schurk. Aflevering vijf doet iets anders en wordt (daardoor) ijzersterk ontvangen.

Let op: Onderstaande zijn spoilers voor de vijfde aflevering van The Book of Boba Fett!



In de nieuwste aflevering zien we The Mandalorian terugkeren. En niet zo'n beetje ook. De aflevering "Chapter 5: Return of the Mandalorian" laat ons Boba Fett niet eens zien. Eigenlijk is de aflevering een enorme hint naar wat er waarschijnlijk gaat komen in seizoen 3 van The Mandalorian.

De vijfde aflevering wordt ijzersterk ontvangen. We zetten hieronder de ontvangstcijfers van de vijf afleveringen even onder elkaar.

"Chapter 1: Stranger in a Strange Land" - 82% (56 recensies)
"Chapter 2: The Tribes of Tattooine" - 89% (19 recensies)
"Chapter 3: The Streets of Mos Espa" - 71% (14 recensies)
"Chapter 4: The Gathering Storm" - 90% (20 recensies)
"Chapter 5: Return of the Mandalorian" - 100% (18 recensies)

Er volgen nu nog twee afleveringen en we weten nu dat Din Djarin voor Fett wil werken, maar hij wil eerst een bezoek brengen aan Grogu. Hoe dat gaat zien we mogelijk aankomende en volgende week woensdag op Disney+. Of wie weet zien we wel iets heel anders.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.