Netflix kondigt nieuwe horrorserie 'The Fall of the House of Usher' aan

Netflix kondigt gloednieuwe horrorserie aan

De opnames van de gloednieuwe miniserie zouden bovendien al zijn begonnen...

Geoffrey Ketels, 1 februari 2022 om 16:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft een gloednieuwe horrorserie aangekondigd genaamd The Fall of the House of Usher. De opnames van de reeks zouden bovendien ondertussen reeds in volle gang zijn.
Enige tijd geleden werd door Netflix bekend gemaakt dat de maker van The Haunting of Hill House, namelijk Mike Flanagan bezig was met een gloednieuw project. Deze keer luistert het project naar de naam The Fall of the House of Usher. Het betreft hier een gloednieuwe horror miniserie die zal bestaan uit acht afleveringen. Inmiddels werd ook de cast van de reeks bekend gemaakt.

Voor The Fall of the House of Usher geldt dat het een miniserie wordt gebaseerd op het gelijknamige werk van Edgar Allan Poe. Het verhaal laat ons kennismaken met Roderick Usher. Hij klaagt over een bepaalde ziekte en vraagt de hulp van een naamloze verteller. Wanneer de verteller bij hem arriveert blijkt dat ook de zus van Roderick, namelijk Madeline ziek is en in trance is geraakt. Broer en zus zijn de enige resterende overlevenden van de Usher-familie.

Mark Hamill
Ondertussen weten we dat de opnames van de miniserie in volle gang zijn en werd ook de volledige cast bekend gemaakt. De cast bestaat naast Mark Hamill uit namen als Zach Gilford, Frank Langella en Kate Siegel.

Het is voorlopig nog niet bekend wanneer The Fall of the House of Usher te zien zal zijn op Netflix.

Lees meer over: The Fall of the House of Usher, serie, horrorserie, series, horroseries

Populair nieuws