search
'Star Trek' moet nog veel meer klassieke personages terugbrengen naast Picard
Series / Nieuws

'Star Trek' moet nog veel meer klassieke personages terugbrengen naast Picard

Akiva Goldsman heeft een tof plan voor veel meer Star Trek in de toekomst.

Star Trek: Picard-bedenker en showrunner Akiva Goldsman vertelt dat hij een nieuwe Star Trek-anthologie serie wil maken. Die moet dan klassieke personages uit de geschiedenis van de franchise verkennen.

De Star Trek-franchise bestaat sinds 1966, nog voor de eerste maanlanding, en is sindsdien een vaste aanwezigheid in televisieland. In totaal verschenen er 13 films, waarvan er zes over de personages uit de eerste serie gingen, vier over de personages uit The Next Generation en drie films dienen als reboot. En dan zijn er nog vier series die op dit moment gaande zijn, en nog vele die eraan zitten te komen.

Uitgebreide toekomst
De toekomst is dus groot en uitgebreid en tijdens een interview met SFX Magazine vertelde Goldsman over een nieuw idee dat hij heeft.

Zo zou hij Tales of the Federation willen maken, een serie die bekende gezichten volgt en hun levens verkent nadat hun series geƫindigd zijn.

"Ik noem het Tales of the Federation, waarbij je eenmalige afleveringen zou kunnen maken. Je zou George Takei voor een uur terug kunnen halen, waarin je Sulu volgt als oudere man, of een serie met Jonathan Archer die nu gepensioneerd is van de Enterprise en op Aarde leeft. Dat soort interessante eenmalige afleveringen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen