Skye heeft superkrachten in teaser 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Het heeft allemaal met aardbevingen te maken.

Jim Pedd, 24-02-2015 14:24

Onderaan dit bericht vind je een teaser voor de midseason premiere van Marvels Agents of S.H.I.E.L.D.. De hoofdrol hierin is weggelegd voor het personage Skye, dat gespeeld wordt door Chloe Bennet. Zij blijkt een Inhuman te zijn en heeft bijzondere superkrachten. Hoogstwaarschijnlijk zien we in de nieuwe afleveringen hoe ze daarmee om leert te gaan. En het zal gezien de titel Aftershocks, van de aflevering, te maken hebben met aardbevingen.
In de tweede helft van het tweede seizoen staat Agent Coulson (Clark Gregg) van alle kanten onder druk. Zo is er Skye's vader Cal (Kyle MacLachlan), die nu wraak zoekt op Coulson voor het wegstelen van zijn kansen op wraak tegen Whitehall; een verontrustende samenwerking tussen voormalig S.H.I.E.L.D. agent Ward (Brett Dalton) en Agent 33; de enigmatische Raina (Ruth Negga) worstelt met haar transformatie in een Inhuman door de buitenaardse Obelisk en zoekt wraak; en Skye (Chloe Bennet) ontwikkelde mysterieuze krachten door de Obelisk en haar gebrek aan ervaring met haar nieuwe krachten vormen een bedreiging voor iedereen van wie ze houdt.

Ondertussen beginnen Bobbi (Adrianne Palicki) en Mack (Henry Simmons) met de volgende fase van een plan, dat grote gevolgen kan hebben voor Coulson en zijn team, die zich niet bewust zijn van de mysterieuze kracht die zich tegenover hen positioneert. En terwijl Hunter (Nick Blood) gedwongen wordt de belangrijkste keuze van zijn leven te maken, ontdekt Coulson dat zijn missie bedreigd wordt door deze schokkende twist.

De aflevering gaat op 3 maart in première in de Verenigde Staten.


Lees meer over: agents of shield, teaser, seizoen 2, aftershock, clark gregg, marvel, abc, reed diamond, kyle maclachlan, brett dalton, ruth negga, chloe bennett, henry simmons, nick blood

Populair nieuws