'Loki' seizoen 2 laat niet al te lang op zich wachten

Loki S2 laat niet al te lang op zich wachten

De opnames van het tweede seizoen van de serie Loki lijken bijna van start te gaan.

Jim Pedd, 2 februari 2022 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het lijkt erop dat de opnames van het tweede seizoen van Loki sneller van start gaan dan we gedacht hadden. Dat blijkt uit een nieuwe lijst van een casting agentschap, Backstage.
Volgens dat bedrijf gaan de opnames van Loki seizoen 2 deze zomer al van start in de Pinewood Studios in Londen. Daarmee is Loki een van de eerstvolgende Marvel Studios-projecten die met zijn opnames van start gaat. Momenteel rondt Black Panther: Wakanda Forever zijn opnames af en wordt Secret Invasion van Disney+ opgenomen.

Loki-opnames
Andere producties in het Marvel Cinematic Universe die bijna van start gaan, zijn Echo en de Werewolf by Night Halloween Special.

Er is bijna niets bekend over Loki seizoen 2. Natuurlijk keren Tom Hiddleston en Sophia di Martino terug in hun eerdere rollen als twee varianten van Loki.

Tom Hiddleston vertelde al eens: "Ik ben zo dankbaar dat we seizoen 1 mochten doen en moet nog verwerken dat we nog eens los mogen. Ik kijk zo erg uit naar de mogelijkheden die dit biedt," deelde Hiddleston met Marvel.com. "We voeren al gesprekken. Diepe, diepe, diepe gesprekken. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Kate Herron is als regisseur niet terug voor seizoen 2. Loki seizoen 1 zie je met zijn zes afleveringen nu op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Loki, Disney Plus, MCU, Marvel Studios, Tom Hiddleston

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws