Verrassing: Dit 'Loki'-personage keert terug

Verrassing: Dit 'Loki'-personage keert terug

Loki zou zomaar eens het personage van Gugu Mbatha-Raw kunnen terugbrengen.

Jim Pedd, 20 december 2021 07:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel veel lof rond de serie Loki naar Tom Hiddleston's titelheld ging, evenals Owen Wilson's Mobius M. Mobius en Sophia Di Martino's Sylvie, was een van de meest interessante verhaallijnen in de Disney+ serie van het Marvel Cinematic Universe die van Gugu Mbatha-Raw's Judge Ravonna Renslayer.
De chef van de Time Variance Authority wist wel heel zeker dat de organisatie het 'goede' deed. Maar naarmate de serie vorderde, begon ze steeds meer te twijfelen. Dat kwam met name doordat zich steeds meer geheimen onthulden.

Keert Judge Renslayer terug?
De laatste keer dat we Judge Renslayer te zien kregen, vertrok ze na een gesprek met Mobius door een TVA-portaal. De deur voor een terugkeer staat daarmee wagenwijd open.

Tijdens een interview met Digital Spy gaf Mbatha-Raw toe dat zij inderdaad veel mogelijkheden ziet:

"Eerlijk? Ik weet oprecht niet waar het heen gaat. Mijn gevoel is dat er nog zoveel potentieel is, vooral als het om tijd gaat, zoals bij Renslayer het geval is. Dus ja, ik weet het niet. Ik probeer een open geeft te houden en heb de afgelopen vijf maanden heel intens aan iets anders gewerkt. Ik sta wel open voor het volgende hoofdstuk. Maar we zullen zien."

Loki staat op streamingdienst Disney+.
Bron: Digital Spy

Lees meer over: Loki, MCU, marvel studios, Disney Plus, Gugu Mbatha Raw

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws