Van deze 'Loki'-aflevering bleef niets meer over

Van deze 'Loki'-aflevering bleef niets meer over

Loki wijzigde een aflevering uit z'n eerste seizoen voor een behoorlijk groot gedeelte.

Jim Pedd, 5 januari 2022 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De zesdelige serie Loki was een groot succes op Disney+. De serie van Marvel Studios was de best bekeken Marvel-serie op de streamingdienst tot nu toe, met 2,5 miljoen Amerikaanse huishoudens die afstemden op de eerste aflevering.
De pilot van de serie draait om Loki, die gevangen wordt gezet door de mysterieuze Time Variance Authority als losgeslagen variant, nadat hij de Tesseract steelt tijdens de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Hij krijgt zelfs een kans op vergiffenis, als hij in ruil daarvoor andere varianten van zichzelf kapot maakt.

Loki-veranderingen
Het eindigt er allemaal mee dat Loki vast komt te zitten in The Void. Dat is een desolaat vagevuur waar hij versies van zichzelf ontmoet. Een daarvan is een alligator.

Aflevering vijf van de serie, waarin je dat zich allemaal ziet ontvouwen, blijkt de meest gewijzigde te zijn tijdens de edit van de serie.

Dat schrijft regisseur Kate Herron op Twitter:

"Aflevering vijf was een beest en verreweg degene waar we het meest opnieuw aan hebben gemaakt en veranderd hebben tijdens de edit," aldus Herron op Twitter. Ze deelde zelfs een screenshot van het Avid-programma, waarop je een tijdlijn van de edit ziet.

"Alle credits voor editor [Calum Ross] voor zijn doorzettingsvermogen tijdens die duistere decembernachten in 2020." Loki binge je op Disney+.


Lees meer over: Loki, Disney Plus, Tom Hiddleston

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws