Nieuwe zombieserie scoort enorm goed op Netflix

Netflix heeft er weer een knallend succes bij!

All of Us Are Dead scoort enorm goed op Netflix, blijkt uit de nieuwe kijkcijfers.

Jim Pedd, 5 februari 2022 15:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Zuid-Koreaanse zombieserie All of Us Are Dead zet zijn opmars voort. Een kleine week na de release, staat de serie hoog in de top tien van de streamingdienst.

Flixpatrol meldt dat All of Us Are Dead in slechts twee dagen tijd al zo'n 124 miljoen uur bekeken is door abonnees en daarmee hard op weg is om de best bekeken televisieserie van 't moment te worden. Een knappe prestatie en eentje die laat zien dat sinds het succes van Squid Game, Zuid-Koreaanse series voorlopig niet weg te slaan zijn uit ons mediabeeld.

All of Us Are Dead-kijkcijfers
De serie All of Us Are Dead is een heuse horror / dramaserie waarin een middelbare school 'ground zero' wordt voor de uitbraak van een zombievirus. De leerlingen moeten proberen te ontkomen, want anders worden ze levend verslonden.

Alle twaalf afleveringen van de televisieserie zijn op dit moment op Netflix te streamen. Of er een tweede seizoen komt is niet bekend, maar dat zou gezien de statistieken best een optie kunnen zijn.

Op Rotten Tomatoes wordt All of Us Are Dead goed ontvangen, met een score van 82 procent. "Hoewel All of Us Are Dead iets van zijn kracht verliest met een te lang seizoen, weet de emotionele basis ons echt te raken."

All of Us Are Dead, met Harrison Xu en Victoria Grace in de hoofdrollen, zie je nu in op Netflix.
Bron: Flixpatrol

Lees meer over: All of Us Are Dead, Netflix, kijkcijfers, harrison xu, Victoria Grace

Populair nieuws