search

Ons nieuws van zaterdag 5 februari 2022

Grootse actie in 'The Orville' seizoen 3 trailer
Series / Trailer

Grootse actie in 'The Orville' seizoen 3 trailer

The Orville ziet er als je 't zo ziet grootser uit dan ooit, net Star Wars!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hoeven niet meer lang te wachten op de terugkeer van The Orville; vandaag is het derde seizoen namelijk van start! En om dat te vieren is er vandaag een trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van de serie.

We hebben pijnlijk lang moeten wachten op de televisieserie van maker Seth MacFarlane. Hij vertelde in september 2020 nog dat we snel meer zouden horen over het nieuwe seizoen. Dat werd niet alleen door corona uitgesteld, maar ook omdat Fox stopte met de serie, die verhuisde naar Hulu.

The Orville seizoen 3 trailer
The Orville is volgens MacFarlane altijd zijn grote liefde geweest: "Er zijn twee bedrijven die deze visie sinds het begin voor mij hebben ondersteund: 20th Century Fox Television waar ik sinds het begin van mijn carrière een deal heb gehad en FOX Broadcasting Company, nu FOX Entertainment, wat de afgelopen twintig jaar mijn thuis is geweest," aldus de maker.

"Mijn vrienden bij het netwerk hebben begrepen wat ik probeerde te doen met deze serie, en ze hebben spectaculair werk verricht met de marketing, het lanceren en programmeren van de serie de afgelopen twee seizoenen."

Hieronder kan je de ambities van MacFarlane verwezenlijkt zien, in de nieuwe trailer voor The Orville:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Samuel L. Jackson in indrukwekkende trailer 'The Last Days of Ptolemy Grey'
Series / Trailer

Samuel L. Jackson in indrukwekkende trailer 'The Last Days of Ptolemy Grey'

De trailer voor deze opvallende serie is online gezet door streamer Apple TV+.

Ondanks dat acteur Samuel L. Jackson al in heel wat series te zien is geweest, had hij op het kleine scherm nog niet een hoofdrol. In 2022 komt daar verandering in aangezien we hem te zien krijgen in The Last Days of Ptolemy Grey van Apple TV+.

In de serie ontmoeten we Ptolemaeus Grey, een zieke man die vergeten is door zijn familie, zijn vrienden en zelfs door hemzelf. Ptolemaeus wordt plotseling achtergelaten zonder zijn vertrouwde verzorger in de buurt.

Op het moment dat hij nog dieper lijkt af te dalen naar eenzame dementie, wordt Ptolemaeus toegewezen aan de zorg van de verweesde tiener Robyn, gespeeld door Dominique Fishback.

Wanneer ze leren over een behandeling die Ptolemaeus' door dementie geteisterde herinneringen kan herstellen, begint het een reis naar schokkende waarheden over verleden, heden en toekomst.

Eerste trailer voor The Last Days of Ptolemy Grey
"Memory is power," schrijft Jackson op Twitter bij de eerste trailer voor de serie. Vanaf 11 maart op Apple TV+. Check hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nabestaanden 'The Walking Dead'-acteur Moses J. Moseley denken dat hij vermoord is
Series / Nieuws

Nabestaanden 'The Walking Dead'-acteur Moses J. Moseley denken dat hij vermoord is

Moses J. Moseley overleed vrij plotseling en nu denkt zijn familie dat hij vermoord is.

Eerder deze week overleed The Walking Dead-acteur Moses J. Moseley vrij plotseling. Zijn familie denkt dat hij vermoord is, nadat de politie het eerder over zelfmoord had.

Moseley staat het best bekend om zijn tijd in The Walking Dead. Hij werd op 26 januari dood gevonden en volgens de politie werd het onderzocht als een zelfmoord. Maar zijn familie gelooft daar niet in, en denkt dat hij ontvoerd is en vermoord.

Moses J. Moseley
De zus van Moseley stelt dat de acteur afgelopen week eigenlijk een opname zou hebben, waar hij niet verscheen wat haar zorgen baarde. TMZ meldt dat hij vervolgens in zijn auto gevonden werd, met zijn deur op slot en een geweer op zijn schoot met een kogelgat in zijn hoofd.

Teerea Kimbro, de zus van Moseley, stelt dat haar broer zichzelf nooit zou doden en dat hij nooit opnames gemist zou hebben. Ze denkt verder dat het geweer van haar is, en haar broer het bij zich had omdat hij een licentie had om een geweer bij zich te dragen.

Moseley speelde 'Zombiefied Mike', een van de zombies die Michonne bij zich had in het derde seizoen van de televisieserie. Hij was in zes aflevereingen in totaal te zien.

Ook kon je de acteur zien in HBO's Watchmen en de film The Hunger Games: Catching Fire.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute trailer 'Billy the Kid' van de makers van 'Vikings'
Series / Trailer

Brute trailer 'Billy the Kid' van de makers van 'Vikings'

Tom Blyth speelt de Amerikaanse misdadiger William H. Bonney a.k.a. Billy the Kid.

In april start op de Amerikaanse zender EPIX de nieuwe serie Billy the Kid. De misdaadserie gaat over William H. Bonney a.k.a. Billy the Kid die gespeeld wordt door Tom Blyth.

Studio Amblin omschrijft de serie als volgt: Billy the Kid is een nieuwe romantische avonturenserie van Amblin Television, gebaseerd op het leven van de beroemde outlaw Billy the Kid.[/i]

Billy the Kid en Jesse Evans
Het seizoen van acht afleveringen, bestaande uit afleveringen van een uur, vertelt het verhaal van Billy the Kid, van zijn nederige Ierse roots, tot zijn vroege dagen als cowboy en scherpschutter aan de Amerikaanse grens, tot zijn cruciale rol in de Lincoln County War en daarbuiten.

De kijkers ontmoeten ook Jesse Evans (Daniel Webber), een andere beroemde outlaw en leider van de Seven Rivers Gang. Als ze elkaar ontmoeten, heeft Jesse al een leven vol misdaad omarmd: winkels beroven en vee stelen.

Billy voelt zich aangetrokken tot zijn wilde en roekeloze karakter en ontwikkelt Billy een soort dubbelganger - zijn schaduwzelf, die hem continu uitnodigt om de donkere kant van het leven te bezoeken.

Nieuwe trailer voor Billy the Kid
"Het is misschien niet belangrijk voor hen, maar het is belangrijk voor hem," staat er op YouTube bij de trailer. "Saddle up. We ride, April 24, on EPIX." Of de serie ook ergens in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere misdaadserie 'Clark' krijgt gave trailer van Netflix
Series / Trailer

Duistere misdaadserie 'Clark' krijgt gave trailer van Netflix

Bill Skarsgård speelt de hoofdrol als de beruchte Zweedse bankovervaller Clark Olofsson.

Netflix komt binnenkort met een nieuwe Scandinavische serie. Dit keer is het een misdaadserie over Clark Olofsson. Deze misdadiger heeft straffen gekregen voor poging tot moord, aanranding, beroving en handel in verdovende middelen en heeft meer dan de helft van zijn leven doorgebracht in justitiële inrichtingen in Zweden.

Clark is geregisseerd door Jonas Åkerlund. Bill Skarsgård speelt de hoofdrol als Clark Olofsson, de beruchte Zweedse bankovervaller en de man die aan de basis ligt van de uitdrukking 'Stockholm syndroom'.

De gangster wordt ook wel de eerste "celebrity gangster" van Zweden genoemd. Tegenwoordig woont hij in België.

Eerste trailer voor Clarks
Misdaden, seks, waarheden en leugens," valt er bij onderstaande trailer op YouTube te lezen. Clarks heeft nog geen datum. Netflix meldt dat de serie "binnenkort te zien" is.

Surf alvast naar Netflix om het belletje aan te zetten, zodat je door de streamingdienst gewaarschuwd wordt als de serie online komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Secret Invasion' brengt ook zijn ouderwetse Marvel-held terug
Series / Foto's

Marvel-serie 'Secret Invasion' brengt ook zijn ouderwetse Marvel-held terug

Samuel L. Jackson geeft een hint naar het voorkomen van Fury in de Marvel-serie.

De Marvel-serie Secret Invasion wordt momenteel opgenomen in het Verenigd Koninkrijk. Nu heeft hoofdrolspeler Samuel L. Jackson op sociale media om een intrigerend kijkje achter de schermen gegeven. Hij laat zien en weten dat Nick Fury "old school" zal gaan.

Mocht je de serie volgen via bijvoorbeeld Twitter dan heb je al heel wat setfoto's voorbij zien komen waarop Nick Fury een redelijk ander uiterlijk heeft dan in de eerdere films in het Marvel Cinematic Universe.

Nu laat Jackson op Instagram weten dat er ook een veel traditionelere look voor het personage zal worden onthuld. Jackson zegt dat hij zijn 'Old School Fury'-personage gaat inzetten.

Nick Fury ook Old School
Wat het allemaal betekent weten we nog niet, maar het is wel duidelijk dat er een Skrull-Fury is en dat de echte Fury al een tijdje in de ruimte is bij de organisatie SWORD. De Marvel-serie Secret Invasion verschijnt eind dit jaar of begin volgend jaar op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drukte op Disney+ met veel nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Drukte op Disney+ met veel nieuwe series

Disney+ maakt er zoals gebruikelijk een prima week van met veel nieuwe series.

Wederom was het een behoorlijk drukke week op streamingdienst Disney+. We zetten eerst de series op een rij met nieuwe afleveringen, gevolgd door een overzicht van de series waar een compleet seizoen van debuteerde.

The Wonder Years (S01E07): Dean is bezorgd niet cool over te komen.

Big Sky (S02E05): De kinderen proberen Bridger te redden.

The Book of Boba Fett (S01E06): Mysteries worden onderzocht en Boba Fett krijgt nieuwe informatie.

The Big Leap (S01E10): De finale komt eraan.

Queens (S01E04): Brianna wordt geconfronteerd met onverwachte emoties.

Pam & Tommy (S01E01; E02; E03): Klusjesman Rand Gauthier wil wraak nemen op de beroemde klant die hem bedondert.

Mixed-ish (S02E04): Santi en Johan proberen zich voor te bereiden op de hel.

Mistresses (seizoen 1-4): Vier vriendinnen geven elkaar steun en advies, terwijl ze zich een weg proberen te banen door hun turbulente levens en relaties.

Jonge Garde (seizoen 2): Zes studenten volgen een exclusieve horeca- en koksopleiding. Hier worden ze voorbereid op een succesvol leven in de meest chique restaurants. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

The Great North (seizoen 1): Volg de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe zombieserie scoort enorm goed op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe zombieserie scoort enorm goed op Netflix

All of Us Are Dead scoort enorm goed op Netflix, blijkt uit de nieuwe kijkcijfers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Zuid-Koreaanse zombieserie All of Us Are Dead zet zijn opmars voort. Een kleine week na de release, staat de serie hoog in de top tien van de streamingdienst.

Flixpatrol meldt dat All of Us Are Dead in slechts twee dagen tijd al zo'n 124 miljoen uur bekeken is door abonnees en daarmee hard op weg is om de best bekeken televisieserie van 't moment te worden. Een knappe prestatie en eentje die laat zien dat sinds het succes van Squid Game, Zuid-Koreaanse series voorlopig niet weg te slaan zijn uit ons mediabeeld.

All of Us Are Dead-kijkcijfers
De serie All of Us Are Dead is een heuse horror / dramaserie waarin een middelbare school 'ground zero' wordt voor de uitbraak van een zombievirus. De leerlingen moeten proberen te ontkomen, want anders worden ze levend verslonden.

Alle twaalf afleveringen van de televisieserie zijn op dit moment op Netflix te streamen. Of er een tweede seizoen komt is niet bekend, maar dat zou gezien de statistieken best een optie kunnen zijn.

Op Rotten Tomatoes wordt All of Us Are Dead goed ontvangen, met een score van 82 procent. "Hoewel All of Us Are Dead iets van zijn kracht verliest met een te lang seizoen, weet de emotionele basis ons echt te raken."

All of Us Are Dead, met Harrison Xu en Victoria Grace in de hoofdrollen, zie je nu in op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste twee afleveringen 'Peacemaker' worden "explosief"
Series / Nieuws

Laatste twee afleveringen 'Peacemaker' worden "explosief"

Deze week werd de zesde aflevering van de megapopulaire superhelden-serie beschikbaar gesteld door HBO Max.

Peacemaker-acteur Chukwudi Iwuji heeft laten weten dat de laatste twee afleveringen van Peacemaker niets minder dan explosief worden.

De serie, een bedenksel van James Gunn, beleefde zijn première in januari op HBO Max en is een daverend succes gebleken. In de serie volgen we het titulaire DC-personage na de gebeurtenissen uit The Suicide Squad.

Chaos overheerst
Tijdens een interview met TV Insider, liet Iwuji weten dat we nog veel meer chaos kunnen verwachten in afleveringen 7 en 8 van Peacemaker. Daarnaast heeft de acteur niks dan lof voor de manier waarop Gunn de gewelddadige aspecten van de serie weet te combineren met personages met wie je meeleeft. Aldus Iwuji:

"Laat ik het zo zeggen: we hebben nog twee afleveringen om heel wat eindjes aan elkaar te knopen. Je kunt uitgaan van een explosieve finale; letterlijk en figuurlijk. Chaos overheerst alles. En de humor wordt naar een nieuw niveau gebracht. Het belangrijkste is echter de manier waarop Gunn de serie een echt 'hart' heeft weten te geven."[/b]

[i]Peacemaker
is nu te streamen via HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu wanneer 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' te zien zal zijn
Series / Nieuws

We weten nu wanneer 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' te zien zal zijn

Obi-Wan Kenobi krijgt in mei een eigen serie lijkt het nu als we dit bericht mogen geloven.

Fans weten nu wanneer Obi-Wan Kenobi van start gaat op Disney+. De serie wordt in mei 2022 verwacht, meldt een social media manager van Disney+ in een bericht dat vervolgens verwijderd werd.

Het gaat om een Tweet afkomstig van Disney+ Enterprise / Global Program Manager Brandon SanGiovanni die onthulde dat de serie in mei 2022 te streamen is, met "onze eigen Obi-Wan zal dan 'Hello there' mogen zeggen".

Obi-Wan Kenobi-serie
De Star Wars-franchise breidt de afgelopen tijd op veel manieren uit, met nieuwe films, televisieseries en geanimeerde projecten. De aankomende Obi-Wan Kenobi-serie is echter al langer in de maak, misschien wel meer dan vijftien jaar.

Hoewel reacties op de prequelfilms tegenvielen, waren fans wel blij met Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi en hoopten ze al meer van hem te zien sinds hij in 2005 afscheid nam met de film Revenge of the Sith.

De Obi-Wan Kenobi-serie draait om het leven van Obi-Wan Kenobi op woestijnplaneet Tatooine, waar hij over een jonge Luke Skywalker waakt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk goed nieuws voor 'Orphan Black'!
Series / Nieuws

Eindelijk goed nieuws voor 'Orphan Black'!

Dit keer een nieuw avontuur in dezelfde wereld van de originele serie.

De serie Orphan Black krijgt definitief een vervolg. De productie van BBC wordt overgenomen door AMC en er wordt nu gewerkt aan een aansluitend verhaal in dezelfde wereld als het origineel.

In dat origineel dat in 2013 startte speelde actrice Tatiana Maslany, binnenkort te zien in She-Hulk van Disney+, de hoofdrol. Het betekende haar doorbraak.

Variety bevestigt nu dat Anna Fishko (Fear the Walking Dead, The Society) is aangetrokken om de scripts te schrijven en de serie uitvoerend te produceren. De website merkt ook op dat het project zich nog in de relatief vroege stadia van ontwikkeling bevindt. Een vervolg werd al in 2019 aangekondigd.

[b]Originele serie Orphan Black[/i]
De originele serie, die bestaat uit 5 seizoenen met 50 afleveringen, gaat over Sarah Manning (Maslany), een zogenaamde 'con artist', die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs. Manning neemt vervolgens Childs' identiteit over en duikt zo dieper het leven in van haar kloon.

Uiteindelijk blijkt dat ze meerdere 'zussen' heeft, verspreid over Noord-Amerika en Europa en dat er een plan is om hen te vermoorden. De serie snijdt de thema's moraal en ethiek van menselijk klonen aan en het effect op persoonlijke identiteit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' had niet moeten eindigen volgens deze acteur
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' had niet moeten eindigen volgens deze acteur

Een van de castleden van The Big Bang Theory vindt dat de serie door had gekund.

Acteur Kunal Nayyar vindt dat er geen goede reden was om The Big Bang Theory tot een einde te brengen. De populaire sitcom van CBS kwam na 12 seizoenen tot een einde en dat had vrijwel geen fan verwacht.

Vooral omdat, enkele weken voordat de finale werd aangekondigd, de producenten nog hadden laten weten dat er gekeken werd naar een dertiende seizoen.

The Big Bang Theory-einde
Toen The Big Bang Theory afgerond werd, was het een van de best bekeken series van CBS. Maar het besluit kwam voort uit de keuze van acteur Jim Parsons om te stoppen met de sitcom.

Hij speelde Sheldon Cooper gedurende meer dan een decennium en had het gevoel dat het personage nu echt helemaal verkend was. Al zijn costerren wilden wel een dertiende seizoen maken, maar realiseerden zich dat het geen goed idee was om zonder Parsons door te gaan.

Kunal Nayyar vond het maar niets, al begrijpt hij het ergens wel:

"Ja weet je, persoonlijk voelde het einde van Big Bang alsof ik het uitmaakte met de liefde van mijn leven. Ik wist dat het fout was, maar het was gewoon tijd. Dat is hoe het voor mij voelde als ik eerlijk ben. Ik verwerk die hele reis nog altijd. Met 279 afleveringen, ben ik echt met die serie opgegroeid."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-fans zijn helemaal niet blij met de nieuwe serie
Series / Nieuws

'Supernatural'-fans zijn helemaal niet blij met de nieuwe serie

The Winchesters kan bepaald niet op unanieme steun van fans rekenen.

Eerder vandaag was er het bericht van The CW dat de serie The Winchesters een pilot zou krijgen. Het is een prequel op Supernatural en zorgt nu al voor verdeeldheid.

The Winchesters draait om de ouders van Sam en Dean en heeft een rol voor Jensen Ackles als verteller en uitvoerend producent. Dat hij een rol heeft bij de serie zorgde ook even voor ruzie tussen hem en coster Jared Padalecki op sociale media; een ruzie die inmiddels wel is bijgelegd.

The Winchesters-reacties
De serie is de derde poging om een spin-off te ontwikkelen rond Supernatural en nu al zijn fans ongerust. Sterker nog: lang niet iedereen denkt dat de serie een succes zou kunnen worden en velen nemen aan dat The Winchesters het canon gaat veranderen.

"Nadat Supernatural zijn vijftiende seizoen afgerond had, wisten wij dat het niet voorbij zou zijn. Omdat, zoals we graag zeggen in de serie: 'niets ooit echt tot een einde komt'," aldus Ackles in een statement over de serie.

"Toen Danneel [de echtgenote van Jensen Ackles] en ik Chaos Machine Productions oprichtten, wisten we dat het eerste verhaal dat wij wilden vertellen, dat van John en Mary Winchester zou zijn; het oorsprongsverhaal van Supernatural." Nou, dat mogen ze dus gaan proberen.

Hieronder doen we een greep uit de eerste reacties op The Winchesters:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een nieuwe Arrowverse-serie besteld!
Series / Nieuws

Weer een nieuwe Arrowverse-serie besteld!

Gotham Knights komt naar The CW en is de nieuwste toevoeging aan het Arrowverse?

Gotham Knights is een stap dichter bij de televisie. The CW heeft besloten een pilot te bestellen voor deze nieuwste op DC Comics geïnspireerde televisieserie, waar we eind vorig jaar voor het eerst iets over hoorden.

De serie Gotham Knights hoeft er daarmee niet per se te komen, want er is nu een pilot besteld, wat betekent dat het ook nog zo kan zijn dat de show er niet komt als deze niet bevalt. Ook schijnt de serie los te staan van het Arrowverse, maar zeker is dat niet.

Gotham Knights-verhaal
Gotham Knights speelt zich af in de nasleep van de moord op Bruce Wayne. Zijn rebellerende en geadopteerde zoon vormt een opmerkelijke alliantie met de kinderen van de vijanden van Batman, als zij er allemaal van beschuldigd worden de Caped Crusader vermoord te hebben.

De meest gezochte criminelen van Gotham moeten daarop samen vechten om hun namen te zuiveren. Maar in een Gotham zonder Batman, vervalt de stad in chaos en is 'ie gevaarlijker dan ooit. Hoop komt dus van een vreemde en behoorlijk onverwachte plek in de vorm van een team van vluchtelingen die niemand als helden verwacht had.

Mocht Gotham Knights er komen, is het de nieuwste in een reeks The CW-series rond DC Comics. Op dit moment werkt men aan het achtste seizoen van The Flash, het zevende van Legends of Tomorrow, seizoen 3 van Batwoman en Stargirl, seizoen 2 van Superman & Lois en seizoen 1 van Naomi.

Ook werkt The CW naast Gotham Knights nog aan Justice U, rond David Ramsey.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime wordt duurder in de VS, nu ook hier?
Series / Nieuws

Prime wordt duurder in de VS, nu ook hier?

Amazon Prime Video gaat wat duurder worden in het thuisland, gebeurt dat ook hier?

In de Verenigde Staten wordt een abonnement op Amazon Prime duurder. Zou dat betekenen dat de prijs hier in Nederland straks ook hoger wordt? Op zich zat dat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, mocht het zover zijn.

In de Verenigde Staten kost een abonnement op Prime Video voortaan 139 dollar voor een heel jaar. Mensen met een maandabonnement zien hun kosten ook stijgen, van 12,99 dollar naar 14,99 dollar per maand. Dat is een forse prijsverhoging, en in de Verenigde Staten de eerste sinds 2018.

Amazon Prime
Amazon rechtvaardigt de prijsverhoging door aan te geven dat het nodig is om te blijven investeren in de dienst Prime. "Sinds 2018 is de beschikbaarheid van Free Same-Day Delivery uitgebreid van 48 stedelijke gebieden naar meer dan 90 en het aantal items dat beschikbaar is voor gratis verzending met 50 procent toegenomen. En leden hebben miljarden dollars bespaard met shoppen op Prime Day."

Daar komt bij dat abonnees met Amazon Prime ook beschikken over streamingdienst Prime Video, die je hier in Nederland ook hebt.

Volgens Amazon keken Prime-abonnees meer dan 6 miljard gratis leveringen thuis en hebben de 200 miljoen Prime-leden wereldwijd heel wat van films en series genoten. Bovendien zet men flink in op meer content op die streamingdienst, waaronder de aankomende televisieserie The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Hier in Nederland werd Prime gelanceerd met een prijs van 2,99 euro per maand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verhaal Master Chief in 'Halo' is enorm gruwelijk
Series / Nieuws

Verhaal Master Chief in 'Halo' is enorm gruwelijk

Halo komt er snel aan en belooft een toch best gruwelijk verhaal te vertellen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Streamingdienst Paramount+ werkt druk aan een Halo-televisieserie. Kiki Wolfkill, uitvoerend producent van de serie namens game-ontwikkelaar 343 Industries, gaat in op het verhaal van Master Chief in de serie.

Wolfkill werkt al bij 343 Industries sinds het bedrijf in 2008 opgericht werd en geeft tegenwoordig leiding aan de transmedia-initiatieven van het bedrijf. De Halo-serie heeft een hoofdrol voor acteur Pablo Schreiber als Master Chief.

Halo-serie
Halo speelt zich af in een verafgelegen kolonie van de Aarde en in de zesentwintigste eeuw. We volgen John-117, ook wel bekend als de Master Chief, een supersoldaat die gemaakt is binnen het SPARTAN-II programma.

Master Chief is al op jonge leeftijd getraind om sneller, sterker en vaardiger te zijn dan een gewoon mens. Hij en de andere Spartans zijn cruciaal voor de mensheid om te kunnen overwinnen op de gevaarlijke Covenant, een buitenaards ras dat het op de mensheid voorzien heeft.

Nu laat Wolfkill leren dat de serie ook de duistere kant van de Spartans verkent. "We hebben een grote en epische sci-fi wereld in de 26ste eeuw opgebouwd, met brute aliens en Spartan supersoldaten, kunstmatige intelligentie, militaire politiek en een oeroud mysterie. Maar tegelijk vertellen we een paar enorm persoonlijke verhalen en verkennen we de mensheid, of eigenlijk het gebrek aan menselijkheid. Vooral rond Master Chief, die zoals je weet onze beste eigenschappen heeft, maar van wie ook veel is afgepakt."

Halo begint op 24 maart op Paramount+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' hint op grote oorlog in nieuwe trailer
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead' hint op grote oorlog in nieuwe trailer

Check hier nieuwe beelden van het nieuwe deel van The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Verzet je tegen de Commonwealth. Dat lijkt zo'n beetje de kernboodschap te zijn van de marketing voor het tweede deel van het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.

In een nieuwe promo voor de serie, die op 20 februari op AMC verder gaat (en vermoedelijk hier in Nederland op Disney+ te volgen zal zijn), zie je dat de Alexandrians naar de rotte kern van de gevaarlijke post-apocalyptische beschaving moeten doordringen.

The Walking Dead seizoen 11B
Er zijn een aantal overlevenden van Alexandria die hun weg vinden naar de Commonwealth, waaronder Rosita en Daryl. Zij dragen zelfs het witte harnas van de Commonwealth Military.

Tegelijkertijd zie je een koekjesbakkende Carol en Eugene die het vermoeden krijgt dat er echt iets mis is met de organisatie.

We weten dat dit elfde seizoen een eindgevecht opzet tussen de Commonwealth en de militaire leiders van die organisatie, en ze helden die wij tot nu toe elf seizoenen hebben gevolgd. Dat belooft dus wat!

Hieronder de promo voor seizoen 11B van The Walking Dead:Seizoen 1 tot en met 11A van The Walking Dead zie je nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend extra castlid voor 'How I Met Your Father'
Series / Nieuws

Opvallend extra castlid voor 'How I Met Your Father'

How I Met Your Father heeft nu ook de moeder van hoofdpersoon Sophie gecast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie How I Met Your Father heeft een nieuw castlid gevonden. Actrice Paget Brewster, die je wellicht kent van haar rol in de serie Criminal Minds, heeft getekend voor de rol van de moeder van Sophie (gespeeld door Hilary Duff).

In How I Met Your Father volgen we de romantische avonturen van New Yorker Sophie. Haar verhaal wordt verteld door haar oudere zelf (Kim Cattrall), die het verhaal aan haar zoon vertelt.

How I Met Your Father-serie
Tot nu toe waren er pas een paar afleveringen van How I Met Your Father te zien, met wat hints richting wat we mogen verwachten van de vader, wat prima past bij de originele serie, How I Met Your Mother.

Sophie vertelde interessant genoeg dat ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette op de avond waarop de eerste aflevering van How I Met Your Father zich afspeelt. Dat betekent dat alle mannen, van een norse Jesse tot de richting Australië reizende Ian kunnen dingen naar de eer.

How I Met Your Father komt nu met de moeder van Sophie, die gespeeld wordt door Paget Brewster en Lori blijkt te heten. Lori was vroeger een model en is een alleenstaande moeder die op jonge leeftijd zwanger werd van Sophie.

Ze debuteert in de aflevering The Good Mom.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-fans gaan blij zijn met dit nieuws
Series / Nieuws

'Supernatural'-fans gaan blij zijn met dit nieuws

The Winchesters krijgt een pilot van The CW en kan er dus snel echt aankomen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Supernatural mag dan wel vorig jaar tot een einde gekomen zijn, dat wil niet zeggen dat de franchise klaar is. The CW werkte al aan een spin-off genaamd The Winchesters en blijkt nu een pilot besteld te hebben.

TV Line komt vandaag met het nieuws over de spin-off die nu een pilot zou krijgen. Daarmee komen de dromen van acteur Jensen Ackles uit, die het project bedacht samen met zijn echtgenote Danneel Ackles en het tot grote woede van coster Jared Padalecki zomaar aankondigde zonder dat Padalecki even op de hoogte was gesteld, of betrokken was.

The Winchesters-serie
Er zijn weinig details bekend over de spin-off The Winchesters, al weten we dat Jensen Ackles als zijn personage Dean terug keert om als verteller z'n werk te doen.

De prequel-serie draait om de relatie van John en Mary Winchester en dient daarmee dus ook meteen als prequel op Supernatural.

Supernatural-alumnus Robbie Thompson heeft getekend om de serie te schrijven en te regisseren. Hij werkt samen met de Ackles-familie om de serie The Winchesters te produceren via hun productiebedrijf Chaos Machine.

Het is niet bekend vanaf wanneer je de serie op televisie mag verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.