Deze nieuwe Netflix-serie scoort 100% op RottenTomatoes

Nieuwe Netflix-serie scoort 100% op RottenTomatoes

All of Us Are Dead blijkt bijzonder goed te scoren met z'n eerste seizoen.

Jim Pedd, 30 januari 2022 17:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

En weer heeft Netflix een uiterst goed scorende Zuid-Koreaanse serie in handen. Ditmaal geen gruwelijk spelletje op leven en dood, maar een serie rond tieners op een middelbare school die moeten zien te overleven als een zombievirus uitbreekt: All of Us Are Dead.

All of Us Are Dead blijkt de perfecte score te hebben op Rotten Tomatoes. Daar heeft 'ie op moment van schrijven namelijk een score van 100 procent. En dat niet alleen volgens Flix Patrol is het wereldwijd op dit moment de best bekeken serie op Netflix.

All of Us Are Dead
In de Verenigde Staten is All of Us Are Dead volgens Flix Patrol de derde best bekeken serie van het moment en hier in Nederland is 't de nummer zeven. Dat moet natuurlijk beter kunnen, gezien de bijzondere ontvangst van de serie.

Zo schrijft Variety: "Net als Squid Game, weet All of Us Are Dead het meeste te halen uit zijn nachtmerrie-achtige, centrale locatie en doet de serie dat met een bizar, bijna buitenaards, effect."

En bij IGN lezen we: "All of us Are Dead heeft misschien niet zoveel nieuws te bieden in de wereld van zombie-gruwelen, buiten de wat wrede en onophoudende oorsprong, maar soms is dat genoeg om een bijzonder effectieve survival-horror te maken."

De serie heeft natuurlijk ook een synopsis: In een middelbare school in de suburbs wordt een leerling met vreemde symptomen ontdekt. Een mysterieus virus begint zich te verspreiden en breekt gauw los, waarna het door de hele stad uitbreekt. Terwijl meer en meer mensen geïnfecteerd raken, roepen de autoriteiten de noodtoestand uit. Ze plaatsen de stad in lockdown tijdens een bizarre gebeurtenis: de verspreiding van een dodelijk zombievirus in een school en daarbuiten."

All of Us Are Dead zie je nu, met twaalf afleveringen, op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: All of Us Are Dead, netflix, rottentomatoes

Populair nieuws