Disney+ kondigt nog een 'Star Wars'-serie aan

Disney+ kondigt nog een 'Star Wars'-serie aan

Star Wars komt met een nieuwe kindvriendelijke serie op Disney+ rond de High Republic.

Jim Pedd, 6 februari 2022 08:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ schijnt te werken aan een op kinderen gerichte live-action Star Wars-serie. Die speelt zich naar verluidt af in de High Republic-era van de franchise.

Lucasfilm kwam de afgelopen tijd met meerdere comics en boeken in het tijdperk, dat twee eeuwen voor Star Wars: The Phantom Menace gesitueerd is. Er wordt verder gewerkt aan 'Wave 3' van de content, en dat zou gepaard kunnen gaan met een nieuwe live-action Star Wars-serie op Disney+.

Star Wars-serie
Cinelinx meldt dat meerdere bronnen komen met een Star Wars-serie die een beetje moet doen denken aan "Stranger Things in de ruimte", een hitserie van Netflix rond een cast van tieners die moeten dealen met bovennatuurlijke gebeurtenissen in hun thuisstad.

De nieuwe Star Wars-serie zou rond pre-teens tot tieners moeten draaien en gemaakt worden door de groep schrijvers die momenteel leiding geven aan de High Republic-werken: Charles Soule, Justina Ireland, Daniel José Older, Claudia Gray en Cavan Scott.

Mocht het kloppen, dan is dit de tweede Star Wars-serie die zich tijdens de High Republic afspeelt. Eerder werd The Acolyte aangekondigd, dat zich aan het eind van die tijd afspeelt.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, The High Republic

Populair nieuws