'Criminal Minds'-reboot heeft bijzonder goed nieuws voor je

Zo'n beetje heel de oorspronkelijke cast van Criminal Minds keert terug voor de revival.

Jim Pedd, 06-02-2022 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Ongeveer twee jaar geleden kwam Criminal Minds tot een einde met de finale van zijn serie. Na vijftien jaar werd de aflevering getiteld And in the End uitgezonden.
Dat einde bleek echter uitzonderlijk kort van duur, want ViacomCBS streamingplatform Paramount+ liet al snel weten interesse te hebben in een revival van de serie. Het idee was eerst er mogelijk een miniserie van te maken, maar mocht die ook maar een klein beetje slagen, dan komt men met een volwaardige revival van Criminal Minds.

Criminal Minds-revival
Nu blijkt dat de revival groter gaat worden dan je misschien denkt. Criminal Minds brengt in elk geval zes van de fanfavoriete castleden terug.

Deadline meldt namelijk dat Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, A.J. Cook, Aisha Tyler en Paget Brewster allemaal getekend hebben om terug te keren in de televisieserie. Hun contracten worden gefinaliseerd als ABC Signature, dat de show maakt, een definitief contract sluit met uitvoerend producent en showrunner Erica Messer.

De twee partijen hebben bijna een deal, al nuanceert Deadline wel dat Criminal Minds nog niet helemaal rond is. Paramount+ heeft de serie nu enige tijd en is erop gebrand een tien afleveringen durend seizoen te maken.

Criminal Minds is namelijk een van de grootste hits op het streamingplatform.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Criminal Minds, Reboot, Paramount Plus, Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, AJ Cook, Aisha Tyler, Paget Brewster

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix