search
Prime Video heeft een heerlijke week met nieuwe series
Series / Featured

Prime Video heeft een heerlijke week met nieuwe series

Check hier alle nieuwe toevoegingen die gedaan zijn aan Prime Video.

Prime Video heeft weer een prima week achter de rug met flink nieuw aanbod. Hieronder zetten we de nieuwe series die toegevoegd zijn op een rij, en dat zijn er wel een paar!

Reacher (seizoen 1): Wanneer militair politieagent te ruste Jack Reacher gearresteerd wordt voor een moord die hij niet gepleegd heeft, wordt hij meegesleurd in een dodelijk complot vol corrupte agenten, dubieuze zakenmensen en samenzwerende politici. Met alleen zijn scherpzinnigheid moet hij ontdekken wat er aan de hand is in Margrave, Georgia.

Utopia Falls (seizoen 1): In een genre-buigende kijk op een coming of age-verhaal, ontdekt een groep tieners in een verre toekomstige kolonie een oud verboden archief van historische, culturele en muzikale relikwieën. Deze ontdekking dwingt hen om alles wat ze hebben geleerd in twijfel te trekken en de kracht van muziek te gebruiken om verandering in hun realiteit aan te wakkeren om de waarheid bloot te leggen.

The Hive (seizoen 1): Volgt de avonturen van een bijenfamilie die samen met vrienden en familie leven in een bijenkorf.

The Curse of Oak Island (seizoen 8): De gebroeders Lagina, Rick en Marty, proberen de mysteries van Oak Island in Nova Scotia te ontrafelen. Deskundigen helpen hen bij hun zoektocht naar de geschiedenis, mythologie en geografie van het eiland.

Pocoyo Nursery Rhymes (seizoen 1): Pocoyo en zijn vrienden zingen en leren leuke liedjes en rijmpjes.

Phat Tuesdays (seizoen 1): Met de woorden van o.a. Anthony Anderson, Tiffany Haddish, Steve Harvey en Regina King vertelt Phat Tuesdays het ongelofelijke verhaal over hoe één man, Guy Torry, bergen verzette om een geheel zwarte comedyavond te lanceren in The Comedy Store. Wat begon als een experiment in het Los Angeles van de jaren 90, werd een voedingsbodem voor de grote hedendaagse zwarte comedians.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen