search
Nederland keek deze series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze series massaal op Netflix

Netflix heeft een nieuwe top drie en daar zitten een paar opvallende titels tussen.

Elke zondag kijken we naar het aanbod van Netflix en zetten we de top drie op een rij. Deze week stond er weer een gloednieuwe serie bovenaan de lijst: Sweet Magnolias. Verder veranderde er opmerkelijk weinig aan de top drie.

Zo blijkt de Zuid-Koreaanse zombieserie All of Us Are Dead niet door te dringen in Nederland, waar deze in de Verenigde Staten enorm populair is. Wel dringt de serie Sweet Magnolias door tot de bovenste stek. Ook The Sinner blijft het goed doen en Manifest is nog altijd een serie die prima bekeken wordt, ondanks de release meer dan een maand geleden.

De top drie
Goed, we zetten de top drie op een rij:

1. Sweet Magnolias (seizoen 2): In deze serie zoeken de vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue naar balans. Ze moeten hun relaties, familie en carrières zien te balanceren en iets van het leven maken in het stadje Serenity.

2. The Sinner (seizoen 4): In een klein stadje in de staat New York moet een gekwelde detective proberen misdrijven op te lossen. En nee: dat gaat niet even gemakkelijk en ook zeker niet zonder dat hij zijn persoonlijke demonen het hoofd moet bieden.

3. Manifest (seizoen 1 en 2): Een vliegtuig keert terug. Maar de passagiers blijken jarenlang vermist te zijn geweest. En dan krijgen ze ook nog eens bovennatuurlijke krachten! Wat is er aan de hand?Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen