Nieuwe Disney+ serie begint eindelijk met opnames

Armor Wars van Marvel Studios gaat bijna van start met z'n opnames.

Jim Pedd, 6 februari 2022 12:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios gaat bijna beginnen met de opnames van de serie Armor Wars. Production Weekly meldt dat de opnames in mei beginnen en tot december duren.
Dat belooft dus wat voor de serie, die een hoofdrol heeft voor acteur Don Cheadle. Hij speelt al sinds het begin van het Marvel Cinematic Universe (okay nadat eerder Terrence Howard dat deed) de rol van James Rhodes en werd later War Machine. Met de serie The Falcon and the Winter Soldier werden de grondvesten gelegd voor die rol en nu lijkt de serie er eindelijk te gaan komen.

Armor Wars-opnames
Recent sprak Cheadle tijdens een interview in het kader van de ACE Comic Con nog dat hij er enorm naar uitkeek om Rhodey te verkennen.

"Het meest opwindende zit er echt nog aan te komen als je het mij vraagt. Ik denk dat we nog altijd geen enorm sterk gevoel hebben voor wie hij is. Buiten die bubbel van de Avengers. Buiten zijn vriendschap met Tony," aldus de acteur.

De serie Armor Wars pikt de draad op in het leven van Rhodey als de technologie van Tony Stark in de verkeerde handen valt. Aan hem de taak om te voorkomen dat het helemaal mis gaat.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Armor Wars, Disney Plus, MCU, Marvel Studios, Don Cheadle

Populair nieuws