search
Netflix begint met opnames van vervolg op fanfavoriete sitcom
Series / Nieuws

Netflix begint met opnames van vervolg op fanfavoriete sitcom

De opnames van That '90s Show zijn van start, waarmee de sitcom er snel aan komt!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix is begonnen met de opnames van That '90s Show. De serie is een vervolg op de fanfavoriete serie That '70s Show en speelt zich, zoals de titel al zegt, in de jaren negentig af.

Acteurs Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith zijn terug in de serie in hun rollen van Red en Kitty Forman. Zij vierden het begin van de productiestart. "Weer terug. Hetzelfde, maar anders. ZO leuk", schreef Rupp in haar bericht. En Kurtwood schreef bij zijn foto: "wat zit daar in mijn oude 70's Show stoel?"

De hoofdpersonen van That '90s Show
Eerder deze week onthulde Netflix de voltallige cast van That '90s Show. De serie draait om Leia Forman, de dochter van Eric en Donna, die een groot deel van de zomer doorbrengt met haar grootouders.

Vorig jaar werd aangekondigd dat Rupp en Smith terug zouden keren en zij zijn ook uitvoerend producenten. Hoofdrollen zijn er verder voor Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi en Sam Morelos.

Aufderheide is te zien als Gwen, een meisje dat een echte powerhouse is. Haverda speelt de rol van Leia Forman, die net als haar vader en moeder continu zoekt naar avontuur. Coronel zie je verder als Jay, een charmante kerel die veel probeert maar lang niet altijd slaagt in wat 'ie wil.

Dan is er nog Donovan met de rol van Nate (de broer van Gwen) en Doi als Ozzie (een homoseksuele jongen die door iedereen geliefd is). Morelos rondt de cast af als Nikki, een slimme en gedreven vrouw en de vriendin van Nate.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen