'Star Wars: Andor' heeft geweldig nieuws

Het lijkt erop dat de serie Star Wars: Andor een tweede seizoen krijgt op Disney+!

Jim Pedd, 6 februari 2022 16:27

Er wordt druk gewerkt aan de serie Star Wars: Andor. Die moet na de show rond Obi-Wan Kenobi op Disney+ te zien zijn. Een interessante serie wordt het zeker en het begint erop te lijken dat 't ook een serie wordt met meer dan één seizoen.
De serie Star Wars: Andor is gebaseerd op Rogue One: A Star Wars Story, een film in de franchise die duikt in het stelen van de plannen voor de eerste Death Star. Een gedurfde missie die tot de dood van alle personages leidt. Hoewel we weten dat het noodlot hen zal treffen, is de kans aanwezig dat er een tweede seizoen komt/

Tweede seizoen voor Star Wars: Andor
Acteur Stellan Skarsgård sprak met het Zweedse blad Dagens Nyheter en vertelde tijdens het interview per ongeluk over z'n toekomst in de Star Wars-franchise.

"We beginnen met Dune 2 in juli. En dan in de herfst is het tijd voor het tweede seizoen van Star Wars-serie Andor. Ik weet niet wanneer ze beginnen met de uitzendingen daarvan. Maar het zal wat tijd kosten, dus er zit misschien niet al te veel tussen seizoen 1 en seizoen 2."

Waarmee Skarsgård ogenschijnlijk onthuld heeft dat er een tweede seizoen aan zit te komen van de interessante televisieserie.

Waar die precies om draait is niet bekend, al weten we dat 't iets te maken zal hebben met het oorsprongsverhaal van Cassian Andor.
Bron: DN

Lees meer over: Star Wars Andor, Star Wars, Disney Plus, Cassian Andor, Stellan Skarsgard

Populair nieuws