search
Verrassende terugkeer in nieuwe 'Star Trek'-serie
Series / Nieuws

Verrassende terugkeer in nieuwe 'Star Trek'-serie

Star Trek: Prodigy brengt een van de personages van Star Trek: Voyager terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De midseason finale van Star Trek: Prodigy had een grote verrassing voor Star Trek-fans, vooral voor diegenen die houden van Star Trek: Voyager. In de midseason finale, A Moral Star, Part 2, keert een oude bekende terug.

In de nieuwe aflevering van Star Trek: Prodigy zagen we al Kate Mulgrew terugkeren als een holografische versie van Captain Kathryn Janeway. Maar wat fans niet hadden zien aankomen, is dat Janeway ook echt terugkeert! Waarmee ze haar eerder verschijning in het Star Trek-canon boekt sinds haar cameo in de film Star Trek: Nemesis.

Star Trek: Prodigy-terugkeer
Aan het eind van de aflevering van Star Trek: Prodigy zie je Janeway als viceadmiraal het commando hebben over de USS Dauntless. Voyager-fans zullen nog wel weten dat de Dauntless een nepschip was, ontworpen om de Voyager-crew te vangen voor Borg-assimilatie tijdens hun reis naar huis.

Interessant was dat het schip over een slipstream warp drive beschikte, waarmee er jaren van de reis van Voyager afgeschaafd zouden kunnen worden. Nu blijkt dat Starfleet een echte Dauntless met Janeway aan het roer heeft gebouwd.

Dat schip gebruikt ze om achter de USS Protostar aan te gaan, een schip dat we dit seizoen volgen en waar een stel tieners het commando over hebben op dit moment.

Star Trek: Prodigy zie je op Paramount+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen