Disney+ serie 'Moon Knight' onthult verrassende nieuwe details

De nieuwe Disney+ serie Moon Knight klinkt eigenlijk steeds beter als we dit horen.

Jim Pedd, 06-02-2022 19:02

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De Marvel Cinematic Universe-series van Disney+ draaiden tot nu toe allemaal om een bekend personage. Moon Knight is een van de series die daar verandering in brengt en echt een volledig andere kant op gaat.
Niet alleen is het de eerste MCU-serie die zich niet concentreert op een bekend personage, ook is het misschien wel de meest opvallende in de franchise tot nu toe. Nieuw vrijgegeven details leggen daar weer nadruk op.

Moon Knight-details
Disney Latino kwam met interessante details die laten zien dat Moon Knight nog een behoorlijk verrassende serie kan worden.

Steven Grant lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, een psychologische pathologie die hij ontdekt door flitsen uit een ander leven. Vanaf dat moment begint zich Marc Spector, een huurling en parallelle identiteit, te manifesteren.

Khonshu onderhandelt met Marc [Spector] om de drager van zijn krachten op Aarde te worden. Spector, die in deze omstandigheden vroeger een militair was, CIA-agent en werkt als huurling, werd door zijn companen achtergelaten tijdens een missie en de Egyptische godheid verscheen daar om hem te redden. Hij heeft Olympisch athleticisme, kan complexe stunts uithalen, is een getalenteerd strateeg en beschikt over veel wapens."

Moon Knight zie je vanaf 30 maart op Disney+. De serie krijgt zes afleveringen.
Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, MCU, Marvel Studios, Marvel Cinematic Universe, Oscar Isaac

Populair nieuws