We weten nu al dat deze Disney+-serie geen tweede seizoen krijgt

Oscar Isaac laat weten dat Moon Knight hooguit 1 seizoen gaat krijgen.

Jim Pedd, 03-02-2022 19:15

Mocht je hopen op een nieuw seizoen van Moon Knight, nadat het eerste seizoen deze lente te zien is geweest, dan moeten we je nu alvast teleur stellen. Dat komt er namelijk niet.
Oscar Isaac deed mee aan de Actor on Actor-reeks van Variety, waarbij twee acteurs elkaar interviewen. In dit geval sprak Isaac met co-ster Jared Leto, die in Sony-film Venom een Marvel-rol speelt.

Geen tweede seizoen
Isaac vertelde tijdens het interview over Moon Knight dat hij nooit over het personage gehoord had tot hij voor deze serie tekende.

"Ik had nooit eerder over Moon Knight gehoord, terwijl ik toen ik jonger was wel comics verzamelde. Ik had over Morbius gehoord, maar nog nooit van Moon Knight," aldus Isaac.

"Ik weet niet hoe het proces voor jou was, omdat jij een film hebt gemaakt, maar dit is een miniserie. Er was heel veel ruimte om dingen te proberen en niet de druk om ervoor te zorgen dat we weet ik veel hoeveel geld verdienen in het openingsweekend."

Tot nu toe kregen maar twee Disney+ series een tweede seizoen. Loki begint later dit jaar met de opnames van dat tweede seizoen en van What If verwachten we dit najaar een tweede reeks.

Moon Knight is in maart te zien op Disney+ en krijgt zes afleveringen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Oscar Isaac, Moon Knight, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in