search
'The Flash' seizoen 8 wordt dreigend voor Barry Allen
Series / Nieuws

'The Flash' seizoen 8 wordt dreigend voor Barry Allen

Barry Allen gaat het echt niet gemakkelijk krijgen in 't achtste seizoen van The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eobard Thawne, a.k.a. de Reverse-Flash, is nog niet klaar met Barry Allen. Een van de sterren van The Flash seizoen 8 waarschuwt namelijk dat er een grootse terugkeer aan zit te komen.

The Flash heeft al acht seizoenen een cruciale rol voor Reverse-Flash. Eobard was dan ook cruciaal voor zijn complete reis. Hoe vaak hij ook verslagen werd of zelfs gewist werd uit de tijdlijn, hij wist altijd wel zijn weg terug te vinden in het leven van Barry Allen.

The Flash-terugkeer
Reverse-Flash was voor het laatst te zien in Armageddon en bleek toen de hele tijd de grote schurk te zijn geweest van dat verhaal. Na de gebeurtenissen in het zevende seizoen van The Flash bleek Eobard een nieuwe manier gevonden te hebben om de Scarlet Speedster (bijna) te verslaan.

In The Flash was echter weer te zien dat men erin slaagde Reverse-Flash te verslaan en ditmaal werden zijn krachten zelfs geheel afgenomen.

Maar dat wil niet zeggen dat het gedaan is. Jesse L. Martin, die de rol van Joe West speelt, verscheen in The Talk en hem werd gevraagd of de schurkachtige Speedster weer voor chaos zou zorgen in het achtste seizoen van The Flash.

Nou, daar had hij een duidelijk antwoord op: "Iedereen die fan van Tom Cavanagh en zijn Reverse-Flash is, maak je borst maar nat."

The Flash zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen