search
Netflix maakt er een leuke week van met deze nieuwe series
Series / Featured

Netflix maakt er een leuke week van met deze nieuwe series

Dit wordt een behoorlijk prima week met een aantal interessante nieuwe series op Netflix.

Elke maandag blikken we vooruit op het nieuwe serie-aanbod dat je op Netflix kan verwachten. Deze week zien we een aantal reality-series toegevoegd worden, maar bijvoorbeeld ook de opvallende animatieserie Disenchantment en debuteert Inventing Anna.

VANAF 8 FEBRUARI
Love is Blind Japan (ook op 15 en 22 februari): Potentiële huwelijkspartners in Japan ontmoeten elkaar in deze reality-datingserie. Ze daten en verloven zich ... zonder elkaar ooit te hebben gezien.

VANAF 9 FEBRUARI
Ideias í  Venda: Braziliaanse ondernemers delen hun ideeën met het publiek en beroemde juryleden. Maar om R$ 200.000,00 te winnen, moeten ze ook zware uitdagingen zien te overwinnen.

Disenchantment (deel 4): Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

VANAF 10 FEBRUARI
Until Life Do Us Part: Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Zij worstelen tussen de eisen van hun bedrijf waarin ze huwelijken plannen en hun eigen persoonlijke crisissen.

VANAF 11 FEBRUARI
Toy Boy (seizoen 2): Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

Love is Blind (seizoen 2; ook op 18 en 25 februari): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen