search
We weten nu wanneer 'Mayans M.C.' seizoen 4 te zien is

We weten nu wanneer 'Mayans M.C.' seizoen 4 te zien is

Mayans MC laat gelukkig niet eens zo heel lang meer op zich wachten.

Jim Pedd
De Mayans gaan weer rijden! Mayans M.C., de ongelofelijk populaire spin-off van Sons of Anarchy, is in zijn eerste drie seizoenen een kritisch en commercieel succes geweest. Niet alleen weerstond de serie de druk, ook wist men extra diepgang aan zijn voorganger toe te voegen.

FX heeft een hele tijd geleden al besloten om Mayans M.C. terug te brengen voor een derde seizoen. En nu leren we dat het nieuwe seizoen snel te zien zal zijn, namelijk vanaf april!

Mayans M.C.-releasedatum
Mayans M.C. keert in de Verenigde Staten op dinsdag 19 april terug. De eerste twee afleveringen zijn meteen te zien en daarna komt er elke week weer een nieuwe. Er komen in totaal tien afleveringen in het vierde seizoen van Mayans M.C..

In het derde seizoen bleven de Mayans in een moeilijke plek achter en ook nog eens een kwetsbare. Het Santo Padre-deel van de club probeerde meerdere van de groepen samen te brengen onder een leider, maar dat plan mislukte.

De laatste minuten lieten zien dat het oorlog is in Santo Padre in de laatste minuten, waarmee we ons op mogen maken voor een explosief vierde seizoen!Aanbevolen artikelen