search

Ons nieuws van vrijdag 11 februari 2022

Nieuw op Netflix: Seizoen 2 van de atypische datingshow 'Love Is Blind'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Seizoen 2 van de atypische datingshow 'Love Is Blind'

Van de datingshow is bekend dat ze het net iets anders aanpakt dan andere gelijkaardige reeksen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat zou jij er van vinden om jezelf te verloven met iemand zonder dat je die persoon in het echt ooit gezien hebt? Klinkt best een beetje vreemd toch? Toch is dat precies wat er gebeurd in de atypische datingshow Love is Blind.

In Love is Blind draait het dus duidelijk niet om het uiterlijk, maar wel om echte liefde. De deelnemers van het programma leren elkaar dan ook kennen zonder dat ze weten hoe ze er precies uitzien. Gedurende een paar weken worden ze volledig afgesloten van de buitenwereld. In die periode vinden er een behoorlijk aantal blind dates plaats. Het doel van de reeks is om koppels te vormen die hun mening en gevoel baseren op de gesprekken die ze samen hebben.

Verloofd
Finaal is het de bedoeling dat de deelnemers zich ook verloven zonder dat ze elkaar dus echt hebben gezien. De vraag die zich dan stelt is of een dergelijke relatie wel echt stand kan blijven houden of niet.

Voor het tweede seizoen trekken we naar het Amerikaanse Chicago waar terug verschillende singles op zoek gaan naar de liefde. Het tweede seizoen bestaat uit in totaal tien afleveringen. De presentatie is in handen van Nick en Vanessa Lachey.

Het tweede seizoen van Love is Blind is vanaf vandaag, vrijdag 11 februari 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensie 'The Walking Dead' seizoen 11b: kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensie 'The Walking Dead' seizoen 11b: kijken of skippen?

The Walking Dead blijkt weer heel verfrissend te voelen in zijn elfde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead gaat verder met deel 2 van The Final Season. Dat gaat op 20 februari van start op de televisiezender AMC en hier in Nederland op Disney+. Vandaag zetten we de highlights uit de eerste recensie voor je op een rij.

De site ComicBook mocht de eerste twee afleveringen al zien en schrijft daarover. Duidelijk is dat de stand-off tussen de Commonwealth en de overlevers van Alexandria komt te staan. "We hebben alles overleefd, maar waarvoor? Om te blijven vechten en elkaar te blijven doden?" horen we Daryl in de afleveringen vragen.

The Walking Dead-recensie
The Walking Dead gaat met een hoog tempo van start. We zien hoe de Walkers Alexandria binnenlopen en hoe Maggie op oorlogspad met de Reapers is. Verder is Eugene treurig, en zien we hem en de Commonwealth, dat de bulk van het verhaal krijgt in dit nieuwe seizoen.

Het seizoen wordt volgens ComicBook ook enigszins een "mystery thriller", vooral als de nieuwe inwoners van de Commonwealth zich beginnen te realiseren dat de groep niet per se is wat ze ervan gedacht hadden.

Zo wordt The Walking Dead ineens een soort commentaar op klassenstelsels, ongelijkheid en systematische onderdrukking.

Volgens de site weet The Walking Dead "na een explosieve start van het seizoen" nog steeds "een frisse start en een opgefrist gevoel" op te roepen.

"The Final Season is The Walking Dead zoals je dat nog niet eerder gezien hebt. Zelfs aan het begin van het einde is The Walking Dead niet stervende, maar juist springlevend."

The Walking Dead zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Op zoek naar een moordenaar in 'Toy Boy' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Op zoek naar een moordenaar in 'Toy Boy' seizoen 2

In het tweede seizoen gaat de zoektocht naar de moordenaar verder in het luxueuze Marbella...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op het moment dat Hugo de bomaanslag uit het eerste seizoen onderzoekt krijgen hij en zijn vrienden af te rekenen met nieuwe tegenstanders. Het tweede seizoen van Toy Boy is vanaf nu te bekijken op Netflix.

Hugo Beltrán is er ondertussen in geslaagd om diens onschuld te bewijzen. Dit natuurlijk voor de moord op Philip Norman. Helaas heeft hij daarbij vijanden gemaakt die er op gebrand zijn om hun schuld te innen. Wanneer er een bom afgaat in het Inferno wordt de droom van de Toy Boys meteen aan diggelen geslagen. Hugo is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de dader er niet mee weg zal komen. De vraag is echter wie is de schuldige?

One Per Cent
Alles blijkt al snel in de richting te wijzen van de nachtclub 'One Per Cent' in het luxueuze Marbella. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Toy Boys ervoor kiezen om daar te beginnen dansen. Ze zijn dan ook zeer gretig om de waarheid te achterhalen. Voor El Turco en Rania, de twee broers van Italiaanse afkomst die aan het hoofd staan van de club geldt echter dat ze niet bereid blijken te zijn om de geheimen van hun pand zomaar prijs te geven.

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van Toy Boys? Dan kan je vanaf nu ook aan de slag met het tweede seizoen van de reeks! Deze staat namelijk vanaf nu op streamingdienst Netflix.

De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat je kan verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet onverwacht streep door grote serie
Series / Nieuws

Disney+ zet onverwacht streep door grote serie

'Beauty and the Beast' aan de kant gezet ondanks recent castingnieuws.

De [i]Beauty and the Beast-prequelserie is voorlopig in de ijskast gezet door Disney+. Deze beslissing komt nadat de casting voor de serie net gereed leek te zijn. Ook waren de opnames gepland voor de zomer van 2022 in het Verenigd Koninkrijk.[/b]

Volgens bronnen wordt de serie on hold gezet vanwege creatieve redenen. De scripts en de originele muziek bleken niet voldoende met elkaar in verbinding te staan en er werd gevreesd voor agendaproblemen.

Een opnamestart later in 2022 bleek geen optie, aangezien de agenda's van de cast daar niet op berekend zijn. Ook zouden de weersomstandigheden dan niet de juiste voor de serie zijn, die dus ook veel in de buitenlucht opgenomen zou moeten worden.

Disney+'s Beauty and the Beast in de ijskast
Recent werd nog duidelijk dat Rita Ora was aangetrokken. Andere rollen waren er al voor Josh Gad, Luke Evans, Briana Middleton, Fra Fee en Jelani Alladin.

De serie moest een prequel worden op de kaskraker Beauty and the Beast uit 2017 van Bill Condon, met toen ook Emma Watson. Josh Gad en Luke Evans zijn in de film te zien als LeFou en respectievelijk Gaston.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste aflevering 'The Book of Boba Fett' zwakste tot op heden
Series / Nieuws

Laatste aflevering 'The Book of Boba Fett' zwakste tot op heden

Het actierijke slot is het slechtst ontvangen deel uit de zevendelige serie.

De serie The Book of Boba Fett koos ervoor om op een creatieve manier het verhaal van Boba Fett te vertellen. Een verhaal dat gaat over zijn periode na zijn vermeende dood en hoe het personage zijn leven wilt verbeteren en openstaat voor nieuwe vriendschappen.

De ontvangst van de Star Wars-serie bleek al wat wisselend en de vooral herkenbare afleveringen met de Mandalorian, aflevering vijf en zes, staan goed aangeschreven bij critici en de fans.

Chapter 7: In the Name of Honor
De nieuwste aflevering, en gelijk de afronding, Chapter 7: In the Name of Honor liet veel actie zien, maar dat was na de rustigere afleveringen misschien net te veel van het goede. Op Rotten Tomatoes komt de aflevering niet verder dan 50 procent op de Tomatometer.

Hiermee is het de zwakst ontvangen aflevering. Met 59 procent komt "Chapter 3: The Streets of Mos Espa" nog het dichtstbij. Ook de afleveringen uit de twee seizoenen van The Mandalorian scoorden niet zwakke dat het slot van Boba.

De complete ontvangst van de serie:

"Chapter 1: Stranger in a Strange Land" - 82% (57 recensies)
"Chapter 2: The Tribes of Tattooine" - 90% (21 recensies)
"Chapter 3: The Streets of Mos Espa" - 59% (17 recensies)
"Chapter 4: The Gathering Storm" - 86% (22 recensies)
"Chapter 5: Return of the Mandalorian" - 100% (20 recensies)
"Chapter 6: From the Desert Comes a Stranger" - 89% (19 recensies)
"Chapter 7: In the Name of Honor" - 50% (18 recensies)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The Last Kingdom' seizoen 5 én releasedatum van het laatste seizoen onthuld
Series / Trailer

Trailer 'The Last Kingdom' seizoen 5 én releasedatum van het laatste seizoen onthuld

The Last Kingdom komt met z'n vijfde seizoen in maart tot een einde.

De serie The Last Kingdom onthult de officiële promo voor het aankomende vijfde seizoen. De televisieserie komt met de tien afleveringen tot een einde en het belooft een opvallend en grootschalig nieuw seizoen te worden.

Niet iedereen zal het overleven in dit laatste seizoen van The Last Kingdom, dat de reis van Uthred tot een einde gaat brengen. De voornaamste focus lijkt te liggen op een gruwelijke oorlog die nog uitgevochten moet worden.

The Last Kingdom-einde
De promo van The Last Kingdom laat zien dat Lady Aelswith terug is. We dachten dat zij dood zou zijn nadat ze eerder vergiftigd was. En het lijkt er ook nog eens niet op dat ze subject van iemands fantasie is.

De voornaamste focus ligt op de grote vijand van Uthred in dit nieuwe seizoen: Brida. Zij heeft haar eigen schare an volgelingen opgebouwd het nieuwe seizoen van The Last Kingdom.

We zien dat zij eerst de bloedlijn van Uthred aanvalt en dat de strijd daarna in alle hevigheid tot een gevecht tussen haar en Uthred komt. Zo zie je zelfs een episch gevecht tussen de twee op de tak van een boom.

The Last Kingdom gaat op 9 maart verder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de hoofdpersoon van 'Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Nieuws

Dit is de hoofdpersoon van 'Lord of the Rings: The Rings of Power'

Prime Video laat de serie voornamelijk draaien om de grote elfenheldin Galadriel!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power kreeg een vrij uitgebreid artikel in Vanity Fair. Met dertien foto's en een boel informatie over de eerste reeks afleveringen. Via het artikel komen we er nu ook achter wie de hoofdpersoon van de serie is.

Vanity Fair hint erop dat Galadriel ditmaal meer zal zijn dan een verteller (wat ze ook bij The Lord of the Rings-films van Peter Jackson was). Galadriel wordt gespeeld door Morfydd Clark en zal de tegenspeler van Charlie Vickers' nieuwe personage Halbrand zijn.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-rollen
Galadriel zal in The Lord of the Rings: The Rings of Power verschillen van hoe we haar eerder zagen. Nu is ze de commandant van de noordelijke legers. Wat dat betekent weten we niet, al is zeker dat ze een zwaard bij zich heeft.

The Lord of the Rings: The Rings of Power zal beginnen met het narratief als Morgoth verslagen is, de belichaming van de duivel in Midden-Aarde. Galadriel zoekt de laatste overblijfselen van de legers van Morgoth, die ook een hand hadden in het doden van haar broer.

Los van Galadriel, zal de The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie ook een grote rol hebben voor een breed ensemble aan personages.

Vanaf 2 september kan je de nieuwe serie zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we wanneer 'Better Call Saul' seizoen 6 begint
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Better Call Saul' seizoen 6 begint

Better Call Saul kan bijna van start met z'n zesde seizoen, gelukkig maar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
AMC laat eindelijk weten vanaf wanneer je Better Call Saul seizoen 6 kunt zien. Het laatste seizoen laat nog maar eventjes op zich wachten.

Better Call Saul ging in 2015 van start op AMC, anderhalf jaar nadat de finale van Breaking Bad te zien was. De serie volgt de oorsprong van Saul Goodman, als Jimmy McGill.

Better Call Saul seizoen 6
Het vijfde seizoen van Better Call Saul eindigde in april 2020, tijdens de coronapandemie. De opnames van het laatste seizoen werden dan ook door corona vertraagd, maar in maart 2021 werden de opnames hervat.

Die liepen vervolgens weer een tegenslag tegen het lijf, omdat Bob Odenkirk een hartaanval kreeg op de set in juli. Afgelopen september kwam 'ie weer terug op de set en gingen de opnames door.

Inmiddels laat AMC aan The Hollywood Reporter weten dat Better Call Saul seizoen 6 vanaf 18 april 2022 te zien is. Het dertien afleveringen tellende seizoen begint met zes afleveringen en gaat dan zes weken op pauze. Op 11 juli 2022 begint men met de laatste zes afleveringen van de serie.

We weten nog opvallend weinig over het nieuwe seizoen, al gaan we ervan uit dat 't behoorlijk emotioneel wordt! Better Call Saul zie je hier in Nederland op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' heeft ook slecht nieuws voor de fans
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' heeft ook slecht nieuws voor de fans

Voorlopig hoef je geen nieuwe afleveringen van The Wheel of Time te verwachten blijkt vandaag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rafe Judkins is de maker van Prime Video-serie The Wheel of Time. In een interview met Empire Magazine laat hij weten dat het tweede seizoen van de televisieserie nog wel even op zich laat wachten.

Het eerste seizoen van The Wheel of Time was afgelopen jaar te zien en een groot succes op Prime Video. De serie verbrak kijkcijferrecords, werd de meest bekeken serie op Prime Video en een van de meest in-demand televisieseries van het afgelopen jaar.

Nog lang wachten
De serie The Wheel of Time laat echter nog wel even op z'n volgende seizoen wachten. Dat terwijl de opnames al klaar lijken te zijn, wan tide begon in juli 2022.

The Wheel of Time krijgt echter pas z'n tweede seizoen nadat The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien is geweest. Dat betekent dat we vermoedelijk tot eind 2022 of begin 2023 moeten wachten.

Wat de nieuwe reeks betreft, laat Judkins ook weten dat het tweede seizoen de volgende twee boeken combineert: The Great Hunt en The Dragon Reborn.

Tot slot kwam Judkins met het opvallende nieuws dat Amazon met een 250 pagina's tellend data-document kwam waarin staat beschreven wat boeklezers willen zien.

The Wheel of Time seizoen 1 zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste reactie 'Lord of the Rings: The Rings of Power'!
Series / Nieuws

Eerste reactie 'Lord of the Rings: The Rings of Power'!

De site Vanity Fair mocht de eerste afleveringen van Lord of the Rings: The Rings of Power zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Lord of the Rings: The Rings of Power onthult eindelijk een en ander over het verhaal. Dat gebeurde in een bijzonder uitgebreide special van Vanity Fair, die ook meteen de eerste dertien foto's van de serie onthulde.

Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie die zich na de val van de duistere en godachtige Morgoth afspeelt en draait om de opkomst van zijn leerling Sauron. In het artikel van Vanity Fair lezen we ook een interessante, hoewel korte, omschrijving van de eerste afleveringen.

Lord of the Rings: The Rings of Power
De schrijver van Vanity Fair mocht de eerste drie afleveringen zien. En omschrijft ze als volgt:

"De serie is een mooie, meeslepende mengeling van paleis-intrige, magie, oorlogsvoering en mythologie. En er zijn genoeg mysteries om wel duizend podcasts mee te vullen. Sommige personages zullen bekend voorkomen en de eerste aantrekkingskracht vormen voor de kijkers die willen zien hoe hun legendarische lot zich ontvouwt. Maar de volledig nieuwe gezichten worden misschien wel interessanter, aangezien hun lot letterlijk omgeschreven is."

Volgens Adam McKay, die naast J.D. Payne betrokken is als showrunner, is het centrale verhaal:

"Het smeden van de ringen. Ringen voor de elfen, ringen voor de dwergen, ringen voor de mensen en dan de ene ring die Sauron gebruikte om hen allemaal te misleiden. Het is het verhaal van de schepping van al die machten, waar ze vandaan kwamen en wat ze al die rassen hebben aangedaan."

Lord of the Rings: The Rings of Power zie je vanaf 2 september.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Our Planet | Bing nu! | 1 seizoen
Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang. Deze prachtige natuurserie komt van David Attenborough.Arrested Development | Bing nu! | 5 seizoenen
Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development". Met onder meer Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett, Michael Cera, Alia Shawkat, Tony Hale, David Cross, Jeffrey Tambor, Jessica Walter en Ron Howard.Mr. Sunshine | Bing nu! | 1 seizoen
Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate. Met rollen voor Lee Byung-hun, Kim Tae-ri, Yoo Yeon-seok, Byun Yo-han en Kim Min-jung.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu wanneer 'Mayans M.C.' seizoen 4 te zien is
Series / Nieuws

We weten nu wanneer 'Mayans M.C.' seizoen 4 te zien is

Mayans MC laat gelukkig niet eens zo heel lang meer op zich wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Mayans gaan weer rijden! Mayans M.C., de ongelofelijk populaire spin-off van Sons of Anarchy, is in zijn eerste drie seizoenen een kritisch en commercieel succes geweest. Niet alleen weerstond de serie de druk, ook wist men extra diepgang aan zijn voorganger toe te voegen.

FX heeft een hele tijd geleden al besloten om Mayans M.C. terug te brengen voor een derde seizoen. En nu leren we dat het nieuwe seizoen snel te zien zal zijn, namelijk vanaf april!

Mayans M.C.-releasedatum
Mayans M.C. keert in de Verenigde Staten op dinsdag 19 april terug. De eerste twee afleveringen zijn meteen te zien en daarna komt er elke week weer een nieuwe. Er komen in totaal tien afleveringen in het vierde seizoen van Mayans M.C..

In het derde seizoen bleven de Mayans in een moeilijke plek achter en ook nog eens een kwetsbare. Het Santo Padre-deel van de club probeerde meerdere van de groepen samen te brengen onder een leider, maar dat plan mislukte.

De laatste minuten lieten zien dat het oorlog is in Santo Padre in de laatste minuten, waarmee we ons op mogen maken voor een explosief vierde seizoen!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-maker onthult belangrijke verhaallijn
Series / Nieuws

'The Boys'-maker onthult belangrijke verhaallijn

Eric Kripke laat zien dat The Boys een opvallende kant op gaat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys is vanaf 3 juni te zien op Prime Video. Het derde seizoen brengt onder meer Herogasm met zich mee, een verhaallijn waar fans enorm naar uitkijken omdat je deze bijna niet zou verwachten bij een serie als deze.

Toch is het zo en vandaag laat maker en showrunner Eric Kripke een paar hints zien naar nog een belangrijke verhaallijn in het derde seizoen van The Boys.

The Boys-verhaal
Het derde seizoen brengt namelijk ook Chuck E. Cheese in beeld, een familierestaurant dat zich specialiseert in pizza en in de serie een grote rol krijgt.

Sterker nog: Kripke vertelde dat het restaurant opmerkelijk genoeg zelfs "cruciaal voor het verhaal van seizoen 3" is. Op welke manier wilde hij niet vertellen, want hij schreef ook meteen: "ik beantwoord verder geen vragen op dit moment."The Boys begint op 3 juni met de eerste 3 afleveringen en komt daarna wekelijks met een nieuwe. We zullen onder meer Herogasm zien, een grote orgie van superhelden, maar ontmoeten ook Soldier Boy, een parodie van Captain America.

The Boys zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fans zijn nu al boos over 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans zijn nu al boos over 'Obi-Wan Kenobi'

Obi-Wan Kenobi lijkt aan te tonen dat de franchise niet heel origineel is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We zijn net klaar met The Book of Boba Fett en weten nu dat we uit kunnen kijken naar 25 mei als de dag waarop de eerstvolgende Star Wars-serie te zien is: Obi-Wan Kenobi. Maar fans zijn niet heel enthousiast.

Vooropgesteld hadden we natuurlijk wel verwacht dat fans behoorlijk blij zouden worden van Obi-Wan Kenobi. Immers brengt de serie acteur Ewan McGregor terug en krijgen we een rematch te zien tussen zijn personage Obi-Wan en de schurk Darth Vader. En voor die rol keerde Hayden Christensen na vijftien jaar terug.

Te veel Tatooine
De fans die kritisch zijn, vinden echter dat de serie Obi-Wan Kenobi niet per se naar Tatooine had moeten gaan. De planeet is, zoals Luke Skywalker in de film Star Wars: A New Hope zegt, het verst verwijderd "van het felle centrum van het universum".

Met de tijd die de Disney+ series op Tatooine doorbrengen, zou je bijna denken dat juist alles zich daar afspeelt! En dat zien fans duidelijk ook en lang niet iedereen wordt daar even blij van.

Je kunt de serie Obi-Wan Kenobi vanaf 25 mei zien op Disney+. Hieronder doen we een greep uit de reacties:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gelekte 'Ms. Marvel'-titels onthullen eindelijk details
Series / Nieuws

Gelekte 'Ms. Marvel'-titels onthullen eindelijk details

Ms. Marvel klinkt helemaal niet verkeerd; de serie komt dit jaar naar Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zeker is het niet, maar het heeft er alle schijn van dat de eerste Ms. Marvel-details onthuld zijn. Het gerucht gaat via CBR dat de eerste titels allemaal onthuld zijn.

De site CBR stelt de titels gevonden te hebben op TV Time, waarmee het mogelijk zou kunnen kloppen.

Ms. Marvel-onthullingen
Volgens CBR is Ms. Marvel straks vanaf 13 mei te zien op Disney+. De eerste aflevering van de serie zou Kamala Khan: Embiggen heten. Vervolgens komen er nog vijf nieuwe titels online op de streamingdienst, met de titels Lockin' Jaws, The Woman I Look Up To, New Kid on the Block, My Faith en Only Here to Save the World.

Allemaal titels die best geloofwaardig zijn voor een serie als Ms. Marvel. Maar of ze echt kloppen?

Dat is nog niet bevestigd. Hoe dan ook is Lockin' Jaws een interessante titel, die misschien zou kunnen verwijzen naar Lockjaw, een van de leden van de Inhumans in de comics, die als teleporterend huisdier de koninklijke familie dient.

Aangezien Kamala Khan blootgesteld wordt aan de Terrigen Mist om haar krachten te krijgen, is er een connectie met de Inhumans. Dus wie weet!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul'-ster over zijn hartaanval op de set
Series / Nieuws

'Better Call Saul'-ster over zijn hartaanval op de set

Bob Odenkirk had een hartaanval tijdens de opnames van het zesde seizoen.

Afgelopen zomer was er plotseling het vreselijke nieuws dat acteur Bob Odenkirk een hartaanval had gekregen tijdens de opnames van het zesde (en laatste) seizoen van Better Call Saul. In een interview gaat de acteur er voor het eerst op in.

De Emmy-winnend acteur Odenkirk zakte ineens in elkaar op de filmset. Gelukkig kon hij al na een paar dagen fans laten weten dat hij helemaal zou herstellen. In een nieuw interview vertelde de acteur al te weten dat hij last had van cholesterol en dat bouwde zich op in zijn hart. Twee verschillende artsen hadden besloten behandeling uit te stellen "tot een van die stukjes" uit elkaar zou vallen.

Hartaanval op de set
"We waren een scène aan het opnemen, eigenlijk al de hele dag en gelukkig was ik niet terug naar mijn trailer gegaan," onthulde Odenkirk tijdens een interview met The New York Times.

"ik ging naar een Cubs-game en ging die kant op. Rhea [Seahorn, co-ster] vond dat ik er blauw uit begon te zien." Daarop kwamen een assistent-regisseur en gezondheidsexperts langs om te kijken en gaven ze zelfs even mond-op-mond beademing en schokten ze Odenkirk drie keer met een defibrillator.

"Dat was zo vreemd," vulde Seehorn de acteur aan toen Odenkirk vertelde hier geen actieve herinnering aan te hebben. "Je had geen bijna-dood-ervaring, je kreeg te horen dat je er een had."

Better Call Saul zie je hier in Nederland op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seks en geweld in 'Lord of the Rings'? Dat en meer onthullingen!
Series / Featured

Seks en geweld in 'Lord of the Rings'? Dat en meer onthullingen!

Lord of the Rings: The Rings of Power komt heel binnenkort met z'n trailer!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zondag verwachten we de eerste trailer voor Lord of the Rings: The Rings of Power tijdens de Super Bowl. En voor die tijd horen we eindelijk wat details over de serie! In dit artikel zetten we de belangrijkste onthullingen op een rij.

We zetten de feiten van Vanity Fair op 'n rij.

Enorm budget: voor het eerste seizoen reserveerde Prime Video maar liefst 462 miljoen dollar. De serie krijgt minstens vijf seizoenen, want dat want dat was de afspraak met de Tolkien-familie.

Veel verhaallijnen: we volgen 22 hoofdpersonen, met elk een eigen verhaal. En die zijn heel divers, komen uit de grotten van Khazad-dûm en elfenhoofdstad Lindon. Maar ook van meer plekken.

Het smeden van de ringen: de titel Lord of the Rings: The Rings of Power laat natuurlijk al zien dat het smeden van de toverringen centraal komt te staan in de serie. Dat is dan ook het overkoepelende verhaal en de impact ervan op elk van de koninkrijken speelt een grote rol.

Veel personages: personages die we volgen zijn onder meer Galadriel (die als elf vecht voor de noordelijke legers); Halbrand (een menselijke vluchteling); Celebrimbor (die als elf de ringen hielp smeden samen met Sauron); Isildur (die je kent van het afhakken van de vinger van Sauron).

Geen expliciete seks en geen gruwelijk geweld: de serie bevat geen gruwelijk geweld zoals je dat van Game of Thrones kent en ook geen expliciete seks. Dat werd wel even gedacht, maar om trouw te blijven aan het materiaal van Tolkien, koos men daar niet voor.

Een soort Hobbits: Hobbits doen pas iets in de Derde Era dat de moeite van het noemen waard was volgens Tolkien. Maar hun voorouders, de harfoots, zien we wel.

De eerste aflevering: heeft als titel Shadows of the Past.

Samengevoegde verhalen: tot slot een onthulling die vast controversieel gaat zijn bij Tolkien-liefhebbers. Het verhaal van enkele duizenden jaren wordt samengevoegd tot een kortere tijdspanne.

Lord of the Rings: The Rings of Power zie je vanaf 2 september op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaan we dit 'Suicide Squad'-personage zien in seizoenfinale 'Peacemaker'?
Series / Nieuws

Gaan we dit 'Suicide Squad'-personage zien in seizoenfinale 'Peacemaker'?

Fans van de franchise hebben in elk geval heel wat om naar uit te kijken in de laatste aflevering van Peacemaker.

Nu we het einde naderen van het eerste seizoen van HBO Max-hit Peacemaker, gaan er steeds meer geruchten over wat we gaan zien in wat belooft een spetterende finale te worden.

De zesde aflevering eindigde met de Butterflies, die in een stadje van zowat alle inwoners de lichamen hebben overgenomen. Tijdens een persconferentie lieten de lokale autoriteiten (die ook overgenomen zijn) dat ze op zoek zijn naar Peacemaker voor moord.

Niet alleen werd met deze mededeling de missie van Peacemakers team om de voedselbron van de Butterflies te doden bemoeilijkt, maar werd ook openbaar gemaakt dat hij als vluchteling te boek staat.

Oude strijd herleeft?
Maar wat is nu de connectie met The Suicide Squad? Nou ja, aan het einde van die film werd Peacemaker neergeschoten door Bloodsport (Idris Elba), maar die dacht dat de anti-held dood is gebleven. De eerder genoemde persconferentie zou er echter wel eens voor kunnen zorgen dat Bloodsport alsnog Peacemaker wil uitschakelen.

Regisseur James Gunn heeft ondertussen aangekondigd dat ons een explosieve finale staat te wachten. Het zou dus zomaar kunnen dat we Bloodsport zien terugkeren in enige hoedanigheid.

De laatste aflevering van Peacemaker is vanaf 17 februari a.s. te streamen via HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.