Deze Marvel-serie gaat echt risico's nemen

De Marvel-serie Moon Knight kan eens echte risico's nemen in het Marvel Cinematic Universe.

Bram de Groot, 13-02-2022 14:50

Waar de bioscoopfilms van Marvel Studios het tot op heden redelijk op veilig spelen, proberen de series wat diepgaander en gewaagder te zijn. Maar hebben ze echt risico's genomen? Niet echt. De serie Moon Knight gaat dat wel doen volgens hoofdrolspeler Oscar Isaac.
Isaac sprak met het magazine Empire over de volgende serie in het Marvel Cinematic Universe en noemt de serie een risicovolle. Iets dat de eerdere trailer al een beetje weergaf.

Experimentele kwaliteit naar een hoger niveau
"Het is riskant," gaf Isaac toe tijdens een interview met Empire. "Hij is een obscure held, en de dingen waarmee we te maken krijgen zijn heel anders. Maar omdat het een miniserie in plaats van een film is, is de druk er niet om ervoor te zorgen dat het openingsweekend groot moet zijn is."

"We kunnen meer risico nemen, om die experimentele kwaliteit naar een hoger niveau te krijgen," vulde de acteur aan. Dit sluit aan op de eerdere uitlatingen van Marvel Studios-baas Kevin Feige, die de series op Disney+ ziet als geschenken om meer diepte in het MCU te brengen.

Moon Knight start op 30 maart aan de zesdelige reeks. Hieronder zie je nogmaals die eerdere trailer die duidelijk wat meer duistere elementen naar de franchise brengt.
Bron: Empire

Lees meer over: Oscar Isaac, Marvel, Moon Knight, Disney, Ethan Hawke, Thor, Zeus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix