Deze grote onthulling uit 'The Witcher' seizoen 3 is al online verschenen

Onthulling 'The Witcher' seizoen 3 verschenen

In het nieuwe seizoen krijgen we uiteraard te maken met nieuwe gezichten. Ook een nieuwe schurk.

Bram de Groot, 13 februari 2022 om 15:26

Een nieuw online bericht zorgt ervoor dat we nu al weten welke nieuwe schurk er waarschijnlijk naar The Witcher komt in seizoen drie. Let op hieronder gaan dus hoogstwaarschijnlijk SPOILERS volgen.
De opnames voor het derde seizoen van The Witcher staan op het punt om te beginnen, wat betekent dat we binnenkort waarschijnlijk meer over de nieuwe acteurs en hun personages te horen krijgen.

Auditiebeelden onthullen The Professor
De website Redandian Intelligence zegt nu een aantal auditiebeelden in handen te hebben, die onthullen dat nog een andere persoon op Ciri jaagt, en dat is niemand minder dan Ralf Blunden alias 'The Professor'.

Blunden is een ingehuurde schurk waarvan bekend is dat hij alles, inclusief moord, doet voor wat geld. De bijnaam 'The Professor' kreeg Blunden niet alleen vanwege de bril die hij draagt, maar ook omdat hij bekend staat om zijn fantasierijke verhalen, waarbij hij de waarheid graag verdraait.

Uiteraard is nog niet bekend hoe prominent het personage te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. De opnames voor seizoen drie moeten snel gaan starten.

Check de eerdere seizoenen en de animatiefilm gewoon op Netflix.
Bron: redanian intelligence

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 3, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws