search
'The Witcher'-fans maken extreem gedetailleerde kaart van het Continent
Series / Nieuws

'The Witcher'-fans maken extreem gedetailleerde kaart van het Continent

De The Witcher-franchise is groots en heeft een enorme wereld.

Leerlingen van de Warsaw University hebben de wereld van Andrzej Sapkowski's The Witcher tot leven gebracht door een kaart te maken van het Continent, die enorm gedetailleerd is.

De kaart werd vervolgens gedeeld op het officiële Twitter-account van de The Witcher-game. We zien verschillende landen en steden, maar ook de precieze schaal, het aantal inwoners per land en stad en aspecten zoals het aantal meren en rivieren en moerassen.

The Witcher-wereld
Volgens het bericht op de sociale media rond The Witcher, kunnen fans nu ontdekken "hoe ver het van Beauclair naar Novigrad" is en waar Vengerberg precies ligt.

Sapkowski publiceerde in 1986 het eerste The Witcher-korte verhaal en schreef vervolgens nog eens 14 korte verhalen en zes boeken. De franchise is in 37 talen te lezen en in meerdere media verfilmd, waaronder films, series, videogames en graphic novels.

In december kwam Netflix met een serie rond The Witcher, die in december 2019 debuteerde. Het tweede seizoen was in december 2021 te zien en trok maar liefst 2,2 miljard minuten aan streams in de eerste week, waarmee het een van de meest bekeken series in de geschiedenis van de streamingdienst is.The Witcher zie je nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen