'Loki'-acteur is terug voor meer in 2e seizoen

'Loki'-acteur is terug voor meer in 2e seizoen

Owen Wilson keert terug in de televisieserie Loki, seizoen 2, van Disney+ en Marvel Studios.

Jim Pedd, 14 februari 2022 om 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zal geen enorme verrassing zijn, maar Loki-acteur Owen Wilson bevestigt dat hij terug is voor deze televisieserie van het Marvel Cinematic Universe op Disney+. Hij speelt weer de rol van Mobius M. Mobius in het aankomende tweede seizoen van de show.
Mobius M. Mobius is een van de personages waar niemand al te veel over dacht toen hij in het MCU geïntroduceerd werd. Owen Wilson wist de Time Variance Authority-agent in elk geval wel zijn eigen te maken in Loki. Fans waren enthousiast over zijn band met de God of Mischief van acteur Tom Hiddleston.

Loki seizoen 2
In de seizoensfinale van Loki, zie je hoe Mobius toekijkt naar het splitsen van de Sacred Timeline en het herstellen van het multiversum.

Tijdens een interview met Wired vertelde Wilson dat hij in de serie terugkeert. "Um, ja. Ik kom terug in Loki en ik geloof dat we binnenkort meer gaan opnemen. Ik vond het geweldig om aan Loki mee te werken. Ik heb enorm genoten van Tom Hiddleston en alle mensen die verbonden zijn aan de serie."

We gaan in het tweede seizoen van Loki vermoedelijk zien hoe deze variant van Loki straks probeert terug te komen in zijn eigen universum. Loki zie je op Disney+.
Bron: CBM

Lees meer over: Owen Wilson, Disney Plus, MCU, marvel studios, Loki

Populair nieuws