search
Krijgt 'The Book of Boba Fett' een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Book of Boba Fett' een tweede seizoen?

The Book of Boba Fett lijkt mogelijk geen tweede seizoen te krijgen van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett-actrice Ming-Na Wen laat weten dat fans net iets te veel gezocht hebben achter haar woorden over de televisieserie en zijn "eerste blok aan afleveringen" voor seizoen 1.

Recent gebruikte Wen termen als "seizoen 1" meermaals om het seizoen te omschrijven. Fans namen dat al snel heel serieus en gingen er zo'n beetje van uit dat dit erop kon wijzen dat The Book of Boba Fett gewoon een tweede seizoen krijgt.

The Book of Boba Fett seizoen 2
Maar interessant genoeg hoorden we van Disney+ niets over een tweede seizoen voor The Book of Boba Fett, ook niet aan het einde van de serie, terwijl sommigen dat wel verwacht hadden.

Wel was er een teaser voor de toekomst na afloop van het seizoen van The Book of Boba Fett, maar nergens stond dat de serie terugkeert voor meer afleveringen.

De actrice laat nu op Twitter weten dat sommige fans misschien te veel gezocht hebben achter haar woorden. Ze gaat wel uit van een mogelijk tweede seizoen en schrijft dat ze daarvoor blijft duimen:The Book of Boba Fett zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen