Onbekende 'Star Wars'-serie begint onverwacht snel met de opnames

Er komt weer een nieuwe Star Wars-serie aan, waarvan de opnames al in juni beginnen!

Jim Pedd, 14 februari 2022 10:28

De Star Wars-franchise heeft nog een project om toe te voegen aan de bijzonder lange lijst met projecten die in de maak zijn. Bespin Bulletin schrijft op basis van een vermelding in Production Weekly over een serie met als werktitel Grammar Rodeo.
Er zijn geen details bekend over het project, behalve dat de opnames in juni zouden moeten beginnen. Het is zeker niet ongewoon dat series die in de maak zijn een werktitel krijgen, zelfs series die al bekend zijn gemaakt krijgen werktitels. Zo wordt Ahsoka Stormcrow genoemd en heet het derde seizoen van The Mandalorian ook Buccaneer genoemd.

Star Wars-serie
Om welke nieuwe serie het gaat is niet bekend. Wel is duidelijk dat er veel materiaal aan zit te komen.

Obi-Wan Kenobi krijgt een serie op 25 mei op Disney+. En dat niet alleen, later dit jaar zit ook Andor aan te komen, een televisieserie rond Rogue One-personage Cassian Andor.

Maar daar blijft het niet bij. Disney+ werkt ook aan een The Acolyte-serie van Leslye Headland. Die speelt zich af in de nadagen van de High Republic en draait om "een sterrenstelsel vol schaduwachtige geheimen en opkomende duistere krachten."

Ook weten we dat er druk gewerkt wordt aan een serie rond Lando Calrissian. Maar waar deze serie om draait?
Bron: CBR

Lees meer over: Star Wars, Opnames, Disney Plus

Populair nieuws