Dit betekent die scène na de aftiteling van 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett is voorbij en eindigt met een vrij opvallend moment.

Jim Pedd, 10-02-2022 11:25

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Let op: hier volgen SPOILERS voor de laatste aflevering van The Book of Boba Fett.
De laatste aflevering van The Book of Boba Fett is te zien op Disney+. Daarin woedt de strijd om de heerschappij over Tatooine tussen het leger van Boba Fett en het Pyke-syndicaat in alle hevigheid.

De shootout eist de nodige slachtoffers en het leek erop dat een van hen Cobb Vanth, de marshal van Freetown was. Hij werd immers in aflevering 6 neergeschoten door Cad Bane. Maar nu lijkt het erop dat hij terugkeert. En dat hij misschien niet is wie je denkt tegen de tijd dat 'ie er weer is.

The Book of Boba Fett-scène
Helemaal aan het einde van de eerste aflevering zien we Boba Fett door de straten van Mos Espa wandelen. Hij heeft pijn en Fennec Shand stelt voor dat hij wat tijd doorbrengt in de bacta tank. Waarop Boba Fett zegt dat dit bezet is.

Waar fans gedacht hadden dat Black Krrsantan in die bacta tank zou liggen, bleek dat na de aftiteling wel anders te zitten.

Je ziet namelijk niemand minder dan Cobb Vanth in de bacta tank liggen. De vraag is echter of dit genoeg zal zijn om zijn leven te redden en daar lijkt het niet direct op.

We zien namelijk ook hoe de cyborg modifier die Fennec Shand repareerde, zich erop voorbereidt om aan de slag te gaan. Tegen de tijd dat Cobb weer up en running is, lijkt hij wat nieuwe onderdelen te hebben.

The Book of Boba Fett zie je nu in z'n geheel op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Disney Plus, Star Wars, Temuera Morrison, ming Na Wen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie