search
Bizar accent 'Moon Knight' helemaal verzonnen door Oscar Isaac
Series / Nieuws

Bizar accent 'Moon Knight' helemaal verzonnen door Oscar Isaac

Ondanks kritiek heeft de hoofdrolspeler van de serie er geen moment spijt van.

Met nog zo'n zes weken te gaan tot Moon Knight verschijnt, wordt er steeds meer bekend over de nieuwe Marvel-serie voor Disney+.

Zo kregen we gisteren niet alleen een gloednieuwe trailer voor de serie tijdens de Super Bowl, maar zijn we er ook achter gekomen waarom hoofdrolspeler Oscar Isaac heeft gekozen voor een dik Britse accent voor zijn personage.

Tijdens een interview met Empire Magazine werd scenarist Jeremy Slater gevraagd naar het accent, waarop hij het volgende zei:

"In het oorspronkelijke script was er een verschil in houding tussen Steven [Grant] en Marc [Spector]. Oscar vroeg toen: "Waarom geen verschil in accent."

Een dubbele rol
Isaac volledig wijdde zich vervolgens volledig aan het idee en heeft daar geen moment spijt van gehad. Hij wilde er heel voorzichtig het volgende over kwijt:

[i]"Ik sta er volledig achter dat Steven zo klinkt. Het is cool dat sommige mensen het accent te gek vinden, en anderen het helemaal niks vinden. Maar er zijn redenen voor... Die stem geeft aan waar Steven vandaan komt, waar hij nu woont en zijn nalatenschap. Het is niet zomaar een Brits accent."


Hoe dit alles precies zit, zullen we weten op 30 maart, als Moon Knight is te streamen via Disney+.

Aanbevolen artikelen