search
In de rest van februari komt Netflix met deze series
Series / Featured

In de rest van februari komt Netflix met deze series

Netflix zet al deze series nog online in de komende twee weken die februari resteert.

Het is halverwege de maand en dus kijken we wat we nog nieuw kunnen verwachten op Netflix de komende paar weken. We blikken vooruit tot eind februari!

VANAF 17 FEBRUARI
Young Wallander: Killer's Shadow: In dit verhaal uit het begin van zijn carrière is de jonge agent Kurt Wallander zelf getuige van een bizarre moord en wordt zijn hulp ingeroepen bij het onderzoek.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 9 en 10: In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

VANAF 18 FEBRUARI
One of Us is Lying: Vijf wanhopige scholieren moeten nablijven. Maar een moord, en geheimen, houden hen samen terwijl zich een kat-en-muisspel met de moordenaar ontvouwt.

Space Force (seizoen 2): Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

The Cuphead Show: Volg de lotgevallen van de impulsieve Cuphead en zijn gemakkelijk over te halen broer Mugman in deze op het populaire computerspel gebaseerde animatieserie.

VANAF 25 FEBRUARI
Back to 15: Anita is ontevreden over haar baan en haar persoonlijke leven, maar ontdekt een manier om weer 15 te worden. Wat verandert ze aan haar verleden? Met Maisa in de hoofdrol.

Vikings: Valhalla: Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd.

Juvenile Injustice (seizoen 1): Een taaie rechter compenseert haar afkeer van jonge criminelen met sterke overtuigingen over rechtvaardigheid en straf terwijl ze ingewikkelde jongerenzaken afhandelt.

The Fame Game (seizoen 1): Als de beroemdste actrice van India ineens verdwijnt, komen er tijdens de zoektocht pijnlijke waarheden aan het licht over haar toch niet zo ideale leven en gezin.

VANAF 26 FEBRUARI
Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen