search
Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'Fedeltí '
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'Fedeltí '

De serie vertelt het verhaal van de meeslepende relatie tussen Carlo en Margherita...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van drama en romantiek kunnen aan de slag gaan met een gloednieuwe serie van Italiaanse makelij op streamingdienst Netflix. De serie luistert naar de naam Fedeltí  en is vanaf nu te bekijken.

In Fedeltí  maken we kennis met Margherita en Carlo. Zij zijn helemaal dol op elkaar. De verliefdheid spat er dan ook vanaf. Alleen is er één probleem. Ze ontmoeten allebei op regelmatige basis andere interessante en ook best aantrekkelijke mensen.

Dit zorgt ervoor dat ze zich de vraag stellen of het wel mogelijk is om eeuwig trouw te blijven aan één en dezelfde persoon. Toch zijn de twee vastbesloten om voor elkaar te vechten. Of dat ook automatisch zal leiden tot een happy end is echter nog maar de vraag.

Nu te bekijken
De hoofdrollen in de Italiaanse romantische dramareeks zijn weggelegd voor Michele Riondino en Lucrezia Guidone. De reeks komt van de hand van Stefano Cipani en Andrea Molaioli.

Ben jij ook benieuwd naar hoe dit liefdesverhaal precies zal verlopen? Je ontdekt het vanaf nu op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen