Eindelijk details over 'Westworld' seizoen 4

Westworld gaat hopelijk snel verder met zijn nieuwe seizoen op HBO en HBO Max.

Jim Pedd, 16 februari 2022 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Jeffrey Wright heeft nieuwe details onthuld over het verhaal van Bernard in het vierde seizoen van de HBO-serie Westworld. De acteur heeft het druk gehad de laatste tijd, maar fans kijken natuurlijk enorm uit naar zijn verschijning als Bernard Lowe in de HBO sci-fi.
Westworld is geïnspireerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973 en wordt gemaakt door Lisa Joy en Jonathan Nolan. Waar het eerste seizoen zich nog afspeelt in het pretpark uit de titel, speelt het derde seizoen zich vrijwel helemaal af buiten de pretparken en volgen we de strijd tegen een omnipotente kunstmatige intelligentie genaamd Rehoboam.

Westworld seizoen 4
In een interview met Deadline over een Apple TV+ serie waarvan Wright de stem voorziet, vertelde hij kort iets over Westworld seizoen 4.

Wright: "We rondden afgelopen december af. Maar ik weet niet zeker wanneer het te zien zal zijn. Seizoen 4 wordt meer van het Westworld dat je bent gaan verwachten en duikt dieper in wat thema's en technologie die bekend gaat voelen."

Hij noemt het een opwindend seizoen. "Maar ik weet niet wanneer het te zien zal zijn; ergens in de komende maanden, dat weet ik wel. Bernard probeert nog altijd alles op te lossen en is nog altijd onderdeel van de strijd. Die woedt in alle hevigheid voort en Bernard bevindt zich in het centrum van dat alles."

En concludeerde met: "Het wordt leuk."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Westworld, HBO, Jeffrey Wright, Jonathan Nolan, Lisa Joy

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws