search

Ons nieuws van woensdag 16 februari 2022

Recensies peperdure Netflix-serie 'Space Force' seizoen 2: kijken of kippen?
Series / Nieuws

Recensies peperdure Netflix-serie 'Space Force' seizoen 2: kijken of kippen?

Space Force viel in seizoen 1 tegen, maar geldt dat ook voor dit seizoen?

Het tweede seizoen van Space Force is vanaf vrijdag op Netflix te zien. Maar is het ook wat? De eerste recensies stromen binnen en in dit artikel zetten we er een aantal voor je op een rij.

Space Force draait om een viersterrengeneraal die met tegenzin een samenwerking aangaat met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force. Waar het eerste seizoen tegenviel, geldt dat ogenschijnlijk minder voor het tweede.

De recensies
Hieronder enkele recensies:

Yahoo!: "Uiteindelijk is het beste wat kon gebeuren met Space Force, een wisseling in het politiek-bestuurlijke. Misschien waren het niet de camerakeuzes die gemaakt werden en seizoen 1 van Space Force zo zwak maakten, maar was het probleem uiteindelijk dat de serie geboren werd uit een verlangen een van de sulligere momenten van een zowel sullige als erg enge en deprimerende tijd in de Amerikaanse geschiedenis belachelijk te maken."

The Hollywood Reporter: "Tegen het einde van seizoen 2, lijkt Space Force het gevaar te lopen volledig uit elkaar te vallen, terwijl het kernteam nadenkt over hun toekomst: moeten ze andere aanbiedingen najagen of samenblijven en vechten om te houden wat ze ooit hadden? [...] Voor Space Force geldt dat het beste wat de serie misschien wel kan doen, ermee stoppen is, en de cast bevrijden om naar opwindendere nieuwe plekken te gaan."

ComicBook.com: "Space Force seizoen 2 is precies wat het moet zijn: een hilarische workplace comedy waar je hardop van moet lachen. Carell weet exceptioneel goed te zijn dit seizoen, wat ook geldt voor de rest van de cast."

Consequence: "Veel van het Trump-era politieke komedie leunt sterk op het 'je lacht of je huilt' type humor, dat je alleen maar korte tijd kan hebben. Door dat los te laten en zich meer te focussen op de komedie, doet Space Force het meest waardevolle dat het kon doen: ons naar meer laten verlangen. Laten we hopen dat er een derde seizoen komt, nu de serie zijn draai gevonden heeft."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto van Marvel-god in 'Moon Knight' met bekende stem
Series / Foto's

Eerste foto van Marvel-god in 'Moon Knight' met bekende stem

De Marvel-serie Moon Knight verschijnt eind volgende maand op streamingdienst Disney+.

We wisten al dat Oscar Isaac de titelrol gaat spelen in de volgende Marvel-serie op Disney+. Moon Knight heeft ook rollen voor Ethan Hawke als Arthur Harrow en wijlen Gaspard Ulliel als Anton Mogart / Midnight Man. Recent werd duidelijk dat we ook Khonshu te zien krijgen.

Khonshu is een Egyptische maangod. Hieronder zie je foto's van zijn voorkomen waarnaar al eerder werd gehint in de trailers. In die beelden sprak het figuur nog geen woord, maar nu is wel duidelijk welke acteur zijn stem inspreekt.

Khonshu: F. Murray Abraham spreekt hem in
Het personage zal middels CGI tot leven gebracht worden. Abraham zal zijn stem dus inspreken. Je kent de acteur uit onder meer Scarface, Amadeus, Last Action Hero en Star Trek: Insurrection.

Hieronder zie je een vrijgegeven foto (de eerste, met de snavel) van Khonshu en weer daaronder een scan van een foto die in Empire Magazine is verschenen. Vanaf 30 maart start Moon Knight op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'The Mandalorian' krijgt veel nieuwe gezichten
Series / Nieuws

Derde seizoen 'The Mandalorian' krijgt veel nieuwe gezichten

Pedro Pascal geeft een hint naar het derde seizoen dat eind dit jaar zou verschijnen.

Eerder deze maand werd het zevendelige The Book of Boba Fett afgerond op Disney+. De spin-off van The Mandalorian had ook grote raakvlakken met de moederserie en er werd zelfs gehint naar het derde seizoen van The Mandalorian.

Uiteraard keert Pedro Pascal terug als Din Djarin en er zijn aanvullende rollen van in ieder geval Giancarlo Esposito als Moff Gideon en Carl Weathers als Greef Karga. Maar we kunnen in het derde seizoen ook heel wat nieuwe gezichten verwachten, naast uiteraard ook Grogu.

Veel nieuwe gezichten
Hoofdrolspeler Pacal werd door Neelix Magazine (via Screenrant) gevraagd of hij enkele details prijs kon geven. Zijn antwoord, lachend: "Helemaal niets. Oké, er zullen wat bekende gezichten zijn en er zullen veel nieuwe gezichten zijn. Daarnaast is er weer veel actie en een echt mooi verhaal. Tevreden?"

The Mandalorian seizoen drie wordt sinds oktober 2021 opgenomen en naar verwachting verschijnt het seizoen aankomende december op Disney+. Je kunt de eerdere seizoenen en de spin-off rond Boba Fett nu op Disney+ kijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog meer uitbreiding voor kijkcijferkanon 'Yellowstone' en '1883'
Series / Nieuws

Nog meer uitbreiding voor kijkcijferkanon 'Yellowstone' en '1883'

De westernserie van Paramount+ krijgt na 1883 ook een spin-off met de titel 1932.

Paramount+ blijkt een van de grootste kijkcijferhits van de afgelopen jaren te pakken te hebben. Nadat de westernserie Yellowstone uitgroeide tot een kijkcijferkanon is ook het verleden jaar december gelanceerde 1883 een succes.

Paramount+ liet eerdere weten dat de serie een grote toekomst heeft op de streamingdienst en er werd al aangegeven dat 6666 een volgende spin-off gaat worden. En nu is nog een spin-off onthuld!

Nu ook '1932' op de agenda
Tijdens een bijeenkomst voor aandeelhouders was er de aankondiging dat 1883 een seizoensvernieuwing krijgt en aansluitend werd onthuld dat er nog een spin-off in ontwikkeling is.

Deze serie krijgt de titel 1932 zal zich richten op een nieuwe generatie van de Dutton-familie in de tijd van de westerse expansie, de Prohibition en de Great Depression.

Yellowstone met Kevin Costner als John Dutton krijgt dit jaar een vijfde seizoen en op dit moment wordt 1883 uitgezonden. De kijkcijfers van de moederserie zijn in het vierde seizoen verdriedubbeld.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende update over 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Nieuws

Veelbelovende update over 'Stranger Things' seizoen 4

David Harbour, die te zien is in de rol van Hopper, laat weten dat Stranger Things 4 er snel komt.

David Harbour komt met een veelbelovende update over Stranger Things seizoen 4. En dat nota bene tijdens een NBA-wedstrijd.

De serie Stranger Things liet in juli 2019 zijn laatste paar afleveringen zien. Het derde seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger die onthulde dat Jim Hopper nog leeft. Maar dat hij gevangen zat in een Russisch gevangenenkamp. Sindsdien heeft Netflix heel wat gedaan om het nieuwe seizoen van Stranger Things te teasen.

Lange productie van Stranger Things
De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things begonnen vroeg in 2020, maar werden door de pandemie snel stilgelegd. De opnames konden enkele maanden later hervat worden, maar verliepen bemerkenswaardig trager dan normaal.

Desondanks hadden fans gehoopt dat Stranger Things eind 2021 terug zou keren, maar dat bleek niet duidelijk. Wel is zeker dat seizoen 4 in 2022 begint, en dat de serie deze zomer verder gaat.

David Harbour ging samen met coster Noah Schnapp naar een wedstrijd van de New York Knicks. Daarop gebruikte Harbour zijn moment om op zijn telefoon een boodschap te zetten: "ST4 komt snel, beloofd."



Stranger Things seizoen 1 tot en met 3 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit hadden we niet verwacht: 'The Book of Boba Fett' verslaat 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Dit hadden we niet verwacht: 'The Book of Boba Fett' verslaat 'The Mandalorian'

De kijkcijfers van The Book of Boba Fett zijn beter dan die van het tweede seizoen van The Mandalorian.

De nieuwste live-action Star Wars-serie The Book of Boba Fett mag dan wel gemengd ontvangen, dat wil niet zeggen dat er dan geen interesse in de serie was.

Het blijkt namelijk dat The Book of Boba Fett de hype heeft weten te vangen en behoorlijk goed bekeken is. Beter zelfs dan The Mandalorian, waar The Book of Boba Fett een spin-off van is.

De kijkcijfers
Samba TV meldt dat 1,5 miljoen huishoudens in de Verenigde Staten die gebruik maken van hun platform, keken naar de laatste aflevering van The Book of Boba Fett in de eerste vijf dagen na de release daarvan op Disney+.

Eind 2020 meldde datzelfde Samba TV nog over The Mandalorian dat 1,1 miljoen huishoudens keken naar de seizoensfinale van het tweede seizoen van die serie.

Wel beleefde The Book of Boba Fett een kleine dip in aantallen kijkers. De serie ging namelijk van start met 1,7 miljoen kijkers, waarmee de serie er dus een kleine 200.000 heeft ingeleverd in de Verenigde Staten.

Het is en blijft de vraag of The Book of Boba Fett een tweede seizoen krijgt van Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel goed nieuws voor fans van 'Ted Lasso'
Series / Nieuws

Heel goed nieuws voor fans van 'Ted Lasso'

Interessant nieuws over de toekomst van de baanbrekende en uiterst succesvolle comedy-serie.

Volgens ster Hannah Waddingham gaan de opnames van Ted Lasso seizoen 3 volgende maand al van start! De vorige twee seizoenen waren eerder goed voor in totaal zeven Emmy Awards.

De serie gaat over een Amerikaanse football-coach die de nieuwe manager van het Engels Premier League-team AFC Richmond wordt. Lasso (Jason Sudeikis) is die manager en zet vanaf zijn komst de hele boel op stelten.

Een onverwacht duo
De eerder genoemde Waddingham is naast Sudeikis te zien als Rebecca Walton, die de nieuwe eigenaar wordt van Richmond na haar scheiding. Rebecca is in beginsel nogal bitter, maar raakt al snel vertrouwd met haar nieuwe functie. Ook kan ze steeds beter met Ted opschieten.

Waddingham heeft nu dus onthuld dat de opnames van Ted Lasso seizoen 3 volgende maand al zullen beginnen. Tijdens een interview met Variety liet de actrice weten dat de pre-productie inmiddels is gestart, maar dat daar meer werk in gaat zitten dan mensen denken.

De opnames van Ted Lasso seizoen 3 beginnen op 7 maart a.s.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Father' heeft geweldig nieuws
Series / Nieuws

'How I Met Your Father' heeft geweldig nieuws

De serie How I Met Your Father krijgt een tweede seizoen van Hulu!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van How I Met Your Father hebben iets om heel erg naar uit te kijken! De serie is namelijk vernieuwd voor een tweede seizoen. En dat niet alleen, het tweede seizoen krijgt flink wat afleveringen.

Hilary Duff en haar co-sterren mogen twintig afleveringen maken voor het aankomende tweede seizoen voor de televisieserie. Isaac Aptaker en Elizabeth Berger zitten achter de serie en mogen nu de eerste rits afleveringen een groot succes is gebleken aan de slag met het tweede seizoen.

How I Met Your Father gaat door
How I Met Your Father blijkt dus een tweede seizoen te krijgen, wat mooi is voor actrice Duff, die nog even getwijfeld had over haar rol als Sophie in de serie.

Sophie is de hoofdpersoon; een dame die net als Ted Mosby in de originele How I Met Your Mother-serie haar kind vertelt hoe ze zijn vader ontmoet heeft.

Dat verhaal begint in het jaar 2022, als Sophie en haar hechte vriendengroep proberen uit te vogelen wie zij zijn, wat ze willen van het leven en hoe ze verliefd moeten en kunnen worden in deze tijden van dating-apps en grenzeloze mogelijkheden.

How I Met Your Father zie je deze maand nog op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Razend spannende trailer nieuwe Netflix-thrillerserie 'Pieces of Her'
Series / Nieuws

Razend spannende trailer nieuwe Netflix-thrillerserie 'Pieces of Her'

De hoofdrol in de reeks wordt ingevuld door niemand minder dan Toni Collette...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt door veel mensen ongetwijfeld stevig uitgekeken naar de lancering van de nieuwe thrillerserie Pieces of Her. Voor deze mensen is er nu goed nieuws. Netflix heeft namelijk de eerste trailer de wereld ingestuurd.

In de aankondiging die eerder door Netflix werd gelanceerd was het volgende te horen; "Stel dat alles wat je dacht te weten over jouw eigen leven een leugen was". Klinkt onheilspellend, maar ook veelbelovend!

Pieces of Her neemt ons mee naar een rustig stadje in Georgia waar de 30-jarige Andy Olier en haar moeder Laura geconfronteerd worden met een onverwachte reeks gebeurtenissen.

Om een antwoord te vinden op een reeks belangrijke vragen begint Andy aan een gevaarlijke reis doorheen de Verenigde Staten.

Toni Collette
Hoe de thrillerserie uiteindelijk zal uitpakken is nog een beetje koffiedik kijken. Aan de cast zal het alvast niet gelegen hebben. Niemand minder dan de voor een Oscar genomineerde actrice Toni Collette neemt immers de hoofdrol voor haar rekening.

Pieces of Her is gebaseerd op de gelijknamige bestseller die in het jaar 2018 op de markt werd gezet door Karin Slaughter.

De trailer die door Netflix de wereld werd ingestuurd is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Snelle start voor 'Peaky Blinders' seizoen 6
Series / Nieuws

Snelle start voor 'Peaky Blinders' seizoen 6

Het laatste seizoen van de misdaadserie start binnenkort op de BBC.

Even geleden zag je mogelijk al de eerste trailer voor het zesde seizoen van Peaky Blinders. Nu is duidelijk wanneer BBC One start met het uitzenden van de nieuwe reeks. En dat is al heel snel.

Uiteraard was er veel uitstel voor seizoen zes en dit seizoen blijkt in tegenstelling tot eerdere berichten ook het laatste seizoen. Nu maakt BBC One bekend dat de misdaadserie vanaf 27 februari wordt uitgezonden op de zender.

Vanaf 27 februari terug op BBC One
In het seizoen zie je uiteraard de terugkeer van Tommy Shelby (Cillian Murphy) en zijn misdaadfamilie en uiteraard de nodige mede- en tegenstanders. Andere belangrijke rollen zijn voor Paul Anderson (Arthur Shelby Jr.), Oswald Mosley (Sam Claflin), Joe Cole (John Shelby), Anya Taylor-Joy (Gina Gray) en Tom Hardy (Alfie Solomons).

De uitzending is om 22.00 uur op de zondagavonden en er zouden zes afleveringen zijn. Of het seizoen dan ook gelijk via Netflix te volgen is, is nog niet bekend.



Hieronder zie je nogmaals de trailer voor het zesde seizoen, dat op den duur ook een afrondende film moet gaan krijgen. Ook zouden er spin-off series in de maak zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Arrowverse-serie krijgt eerste logo
Series / Foto's

Nieuwe Arrowverse-serie krijgt eerste logo

Gotham City Knights ziet er behoorlijk interessant uit als we dit zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft de afgelopen jaren behoorlijk veel DC Comics-gerelateerde televisieseries gemaakt. Dat aantal wordt binnenkort weer uitgebreid met de komst van Gotham Knights.

Gotham Knights heeft vandaag zijn vroege logo gekregen op een Instagram-bericht van Danny Cannon, die enkele afleveringen zal regisseren. Ook is nu onthuld dat Gotham Knights in april 2022 begint met zijn opnames.

Gotham Knights-serie
De serie Gotham Knights wordt nog een opvallende, want deze speelt zich af ná de moord op Bruce Wayne. Zijn rebellerende en geadopteerde zoon besluit daarop samen te werken met de kinderen van Batman's vijanden, op het moment dat zij er allemaal van beschuldigd worden de Caped Crusader vermoord te hebben.

Zonder Dark Knight om Gotham te beschermen, verwordt de stad tot de gevaarlijkste chaos die het ooit geweest is. Maar hoop komt van hun kant!

Gotham Knights krijgt in eerste instantie alleen een pilot. Het is geen Arrowverse-serie, hoe het er nu naar uitziet. Die franchise krijgt trouwens wel iets nieuws met Justice U, dat draait om Arrows David Ramsey.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog meer 'The Lord of the Rings'-details onthuld
Series / Nieuws

Nog meer 'The Lord of the Rings'-details onthuld

De eerste trailer voor The Lord of the Rings liet nog wat mysteries open en die zijn nu al deels gevuld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft de namen van drie aanvullende personages in The Lord of the Rings: The Rings of Power vrijgegeven. Prime Video kwam afgelopen zondag tijdens de Super Bowl met de eerste teaser trailer.

Die trailer liet een aantal prominente elfen van Midden-Aarde zien. En vandaag is bevestigd om wie het dan allemaal gaat. Van drie personages weten we nu de namen die we eerder niet kenden.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-personages
De prominente elf die je zag was inderdaad High King Gil-galad, gespeeld door Benjamin Walker. Gil-galad is in de werken van Tolkien de High King van de Ñoldor, een clan van elfen en is de laatste met die titel. Zij staan ook wel bekend als "zij met kennis". Hun liefde voor kennis is wat Annatar, die zich voordeed als de Lord of Gifts, wilde hebben. (Daar vertellen we zo meer over).



Prime Video liet ook weten dat de harfoot niemand minder dan Elanor 'Nori' Brandyfoot is. Haar monoloog opent de Super Bowl-teaser. Zij is een harfoot, een van de drie aan elkaar gerelateerde subsoorten die we ook wel kennen als hobbits.



En dan is er de Stranger, gespeeld door Daniel Weyman. Die titel moet zijn identiteit geheim houden. Een mogelijkheid is dat hij Tom Bombadil is, een mysterieuze figuur wiens oorsprong en aard nooit uitgelegd wordt maar van wie gedacht wordt dat hij het eerst levende wezen was in Midden-Aarde. Een andere optie: Annatar, de Lord of Gifts, die eigenlijk Sauron is. Of het kan een van de vijf tovenaars zijn en zou dan goed Gandalf kunnen zijn, van wie we weten dat hij enige tijd onder elfen was zonder zijn identiteit te onthullen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi'-fans zijn teleurgesteld door uitblijven trailer
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-fans zijn teleurgesteld door uitblijven trailer

Wanneer de eerste beelden van Obi-Wan Kenobi te zien zijn is nog niet bekend.

De Super Bowl van 2022 is voorbij. Dat betekent niet alleen voor sportfans dat de showdown tussen ce Cincinnati Bengals en de LA Rams tot een einde is en z'n uitkomst heeft gekregen, maar ook dat er een hele rits films en een paar series commercials hebben gekregen.

De Super Bowl is elk jaar weer de grootste advertentiemogelijkheid voor Amerikaanse filmproductiemaatschappijen, die dan ook gemakkelijk tientallen miljoenen dollars neertellen voor enkele minuten tijd.

Geen Obi-Wan Kenobi
Marvel Studio betaalde bijvoorbeeld flink voor een spot rond de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness en de serie Moon Knight.

En dan was er concurrent DC Films en Warner Bros. met een uitgebreide trailer voor The Batman, The Flash, Black Adam en Aquaman and the Lost Kingdom.

Star Wars-fans moesten het stom genoeg zonder content doen. Er kwam wel een geinige Disney+ commercial vol oude beelden die gepresenteerd werd door Awkwafina.

En dus reageren fans van Obi-Wan Kenobi behoorlijk gepikeerd:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk details over 'Westworld' seizoen 4
Series / Nieuws

Eindelijk details over 'Westworld' seizoen 4

Westworld gaat hopelijk snel verder met zijn nieuwe seizoen op HBO en HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jeffrey Wright heeft nieuwe details onthuld over het verhaal van Bernard in het vierde seizoen van de HBO-serie Westworld. De acteur heeft het druk gehad de laatste tijd, maar fans kijken natuurlijk enorm uit naar zijn verschijning als Bernard Lowe in de HBO sci-fi.

Westworld is geïnspireerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973 en wordt gemaakt door Lisa Joy en Jonathan Nolan. Waar het eerste seizoen zich nog afspeelt in het pretpark uit de titel, speelt het derde seizoen zich vrijwel helemaal af buiten de pretparken en volgen we de strijd tegen een omnipotente kunstmatige intelligentie genaamd Rehoboam.

Westworld seizoen 4
In een interview met Deadline over een Apple TV+ serie waarvan Wright de stem voorziet, vertelde hij kort iets over Westworld seizoen 4.

Wright: "We rondden afgelopen december af. Maar ik weet niet zeker wanneer het te zien zal zijn. Seizoen 4 wordt meer van het Westworld dat je bent gaan verwachten en duikt dieper in wat thema's en technologie die bekend gaat voelen."

Hij noemt het een opwindend seizoen. "Maar ik weet niet wanneer het te zien zal zijn; ergens in de komende maanden, dat weet ik wel. Bernard probeert nog altijd alles op te lossen en is nog altijd onderdeel van de strijd. Die woedt in alle hevigheid voort en Bernard bevindt zich in het centrum van dat alles."

En concludeerde met: "Het wordt leuk."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'Friends' zijn boos op Chinese censuur
Series / Nieuws

Fans van 'Friends' zijn boos op Chinese censuur

In China zijn niet alle afleveringen van Friends vrijgegeven, wat tot boosheid geleid heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afleveringen van Friends worden gecensureerd in China. Fans vinden dat maar niets.

De cast van Friends kwam vorig jaar bij elkaar voor een speciale aflevering op HBO Max. Daarin spraken ze over de goede tijden en gelukkige herinneringen die ze koesteren aan hun tien seizoenen durende serie. Maar fans in China blijken de afleveringen niet in hun geheel te kunnen zien.

Friends-censuur
Chinese streamingdiensten censureren delen van de serie. Er zijn afleveringen en complete verhaallijnen verwijderd. Reuters meldt dat het gaat om content die LHBTIQA+ verhaallijnen omvat.

Na enige tijd van afwezigheid, werd Friends beschikbaar gemaakt op Chinese streamingdiensten als Tencent, iQiyi, Youku en Bilibili. Daar zagen fans dat bepaalde verhaallijnen verwijderd zijn en vertalingen soms gewoon veranderd. Zo hoor je Ross niet meer vertellen over hoe zijn echtgenote lesbienne was en gaat Joey niet naar een stripclub, maar gaat hij 'spelen'.

Op het Chinese Weibo, een soort Twitter, uiten fans hun ongenoegen. "Ik boycott deze gecastreerde versie van Friends resoluut", schrijft iemand. Een ander noemt het "bevuiling"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.