'Westworld' onthult echt bizarre voertuigen in seizoen 4

Westworld onthult bizarre voertuigen in seizoen 4

De serie Westworld van HBO is druk bezig met de opnames van seizoen 4.

Jim Pedd, 09-10-2021 08:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het vierde seizoen van Westworld zijn in de volle gang. Een nieuwe foto vanaf de set onthult weer wat bizarre technologie die er stiekem heel tof uit ziet. Hadden we dat maar!
In het derde seizoen zagen we al een zelfrijdende automatische auto met een halve cirkel aan stoelen als interieur. Zo'n variant zagen we al in het zwart in seizoen 3 en nu is er op de set eentje in het wit gespot. Dat belooft wat voor de nieuwe rits afleveringen.

Seizoen 4
Er is echt heel weinig bekend over het verhaal van het vierde seizoen van de uiterst ambitieuze televisieserie.

We weten dat Charlotte Hale (nu de host voor Dolores) haar eigen leger heeft en achter Delos aan gaat. We kunnen ook verwachten dat Aaron Paul's Caleb en Thompsons personage elkaar gaan ontmoeten. Sowieso zagen we een scène na de aftiteling van het derde seizoen, waarin we Bernard ogenschijnlijk honderden jaren nadat hij zichzelf uitgeschakeld had, ontwaakt.

Daarmee is duidelijk dat het nieuwe seizoen van Westworld heel opvallend wordt. We krijgen vermoedelijk weer nieuwe werelden te zien; naast Westworld zagen we al Shogun World, War World en The Raj. Bovendien werd er gehint naar een fantasiewereld met draken.

Check hier de foto.


De eerste drie seizoenen van Westworld zijn te zien op Ziggo Movies & Series XL.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Westworld, HBO, lisa Joy, jonathan nolan

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws