search
Veelbelovende update over 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Nieuws

Veelbelovende update over 'Stranger Things' seizoen 4

David Harbour, die te zien is in de rol van Hopper, laat weten dat Stranger Things 4 er snel komt.

David Harbour komt met een veelbelovende update over Stranger Things seizoen 4. En dat nota bene tijdens een NBA-wedstrijd.

De serie Stranger Things liet in juli 2019 zijn laatste paar afleveringen zien. Het derde seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger die onthulde dat Jim Hopper nog leeft. Maar dat hij gevangen zat in een Russisch gevangenenkamp. Sindsdien heeft Netflix heel wat gedaan om het nieuwe seizoen van Stranger Things te teasen.

Lange productie van Stranger Things
De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things begonnen vroeg in 2020, maar werden door de pandemie snel stilgelegd. De opnames konden enkele maanden later hervat worden, maar verliepen bemerkenswaardig trager dan normaal.

Desondanks hadden fans gehoopt dat Stranger Things eind 2021 terug zou keren, maar dat bleek niet duidelijk. Wel is zeker dat seizoen 4 in 2022 begint, en dat de serie deze zomer verder gaat.

David Harbour ging samen met coster Noah Schnapp naar een wedstrijd van de New York Knicks. Daarop gebruikte Harbour zijn moment om op zijn telefoon een boodschap te zetten: "ST4 komt snel, beloofd."



Stranger Things seizoen 1 tot en met 3 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen