search
De nieuwe series van Crime & Investigation Network
Series / Nieuws

De nieuwe series van Crime & Investigation Network

The First 48, Deadly Wives en Britain's Darkest Taboos (met onder meer de \'Dexter\'-moordenaar) starten in maart.

Het Crime & Investigation Network (te zien via Ziggo en UPC) onderzoekt de schaduwzijde van de mens en biedt kijkers verhalen over echte misdaden die de inspiratie vormen van hun favoriete tv-series. In maart beginnen op de zender nieuwe seizoenen van drie series vol met dit soort crime verhalen.


Op 5 maart gaat een nieuw seizoen van The First 48 op de zender van start. Hierin volg je de eerste 48 uur van een onderzoek waarbij moordrechercheurs gedurende die eerste kritieke uren in een race tegen de klok om hun cases op te lossen.

Het tweede seizoen van Deadly Wives start op 10 maart. Dit is een serie over waargebeurde verhalen van vrouwen die hun mannen vermoord hebben. Hierin maken we als kijker kennis met vrouwen die op het eerste oog alles hebben wat hun hartje begeert, maar toch hebben besloten hun echtgenoot te vermoorden.

Tot slot kan vanaf 27 maart het vierde seizoen worden gekeken van Britain's Darkest Taboos. Dit seizoen komt bijvoorbeeld het verhaal van Mark Howe aan bod, die fictie met werkelijkheid verwarde en zijn moeder vermoorde nadat hij geobsedeerd raakte door de TV-serie Dexter. De 21-jarige man, die groot fan was van de serie, stak zijn moeder maar liefst 53 keer met een 30 centimeter lang mes na een ruzie over zijn wietgebruik. De politie meldden dat de kracht van steekpartij zo groot was dat de punt van het mes verbogen was.

Kijk voor meer informatie op www.crimeandinvestigation.nl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen