search

Ons nieuws van zaterdag 28 februari 2015

De nieuwe series van Crime & Investigation Network
Series / Nieuws

De nieuwe series van Crime & Investigation Network

The First 48, Deadly Wives en Britain's Darkest Taboos (met onder meer de \'Dexter\'-moordenaar) starten in maart.

Het Crime & Investigation Network (te zien via Ziggo en UPC) onderzoekt de schaduwzijde van de mens en biedt kijkers verhalen over echte misdaden die de inspiratie vormen van hun favoriete tv-series. In maart beginnen op de zender nieuwe seizoenen van drie series vol met dit soort crime verhalen.

Op 5 maart gaat een nieuw seizoen van The First 48 op de zender van start. Hierin volg je de eerste 48 uur van een onderzoek waarbij moordrechercheurs gedurende die eerste kritieke uren in een race tegen de klok om hun cases op te lossen.

Het tweede seizoen van Deadly Wives start op 10 maart. Dit is een serie over waargebeurde verhalen van vrouwen die hun mannen vermoord hebben. Hierin maken we als kijker kennis met vrouwen die op het eerste oog alles hebben wat hun hartje begeert, maar toch hebben besloten hun echtgenoot te vermoorden.

Tot slot kan vanaf 27 maart het vierde seizoen worden gekeken van Britain's Darkest Taboos. Dit seizoen komt bijvoorbeeld het verhaal van Mark Howe aan bod, die fictie met werkelijkheid verwarde en zijn moeder vermoorde nadat hij geobsedeerd raakte door de TV-serie Dexter. De 21-jarige man, die groot fan was van de serie, stak zijn moeder maar liefst 53 keer met een 30 centimeter lang mes na een ruzie over zijn wietgebruik. De politie meldden dat de kracht van steekpartij zo groot was dat de punt van het mes verbogen was.

Kijk voor meer informatie op www.crimeandinvestigation.nl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste clips & poster 'Game of Thrones' seizoen 5
Series / Video/clip/featurette

Eerste clips & poster 'Game of Thrones' seizoen 5

Er zijn weer volop draken te zien.



De eerste clips van het vijfde seizoen van HBO-serie Game of Thrones zijn vrijgegeven. Daarnaast is er een gloednieuwe officiële poster, met daarop Tyrion Lannister (Peter Dinklage), die op de voorsteven van een schip staat en kijkt naar een van de draken van Daenerys (Emilia Clarke).

De clips tonen verder beelden van Jon Snow (Kit Harington) die Mance Rayder (Ciarán Hinds) confronteert. Ook zien we beelden waarin Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) reflecteert op het leiderschap van Westeros. "De goede heren zijn dood en de rest zijn monsters", zegt ze.

Het vijfde seizoen van de hitserie gaat op 12 april in première.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Ellis speelt titelrol in FOX-/DC-serie 'Lucifer'
Series / Nieuws

Tom Ellis speelt titelrol in FOX-/DC-serie 'Lucifer'

Underworld-regisseur Len Wiseman zal de pilot-aflevering regisseren.

FOX en DC Entertainment hebben aangekondigd dat Tom Ellis (Miranda, Rush) de hoofdrol zal spelen in de nieuwe serie Lucifer, gebaseerd op de Vertigo-stripreeks van Mike Carey.

De serie gaat over Lucifer, heerser van de hel, die nogal verveeld is en zijn troon verlaat om naar Los Angeles te gaan, waar hij de LAPD helpt om criminelen te straffen. Len Wiseman, regisseur van de film Underworld en bedenker van de serie Sleepy Hollow, zal de pilot-aflevering van de serie regisseren. Jerry Bruckheimer zal Lucifer produceren.

Lucifer is losjes gebaseerd op John Miltons benadering van het personage in Paradise Lost. Deze DC-versie van Lucifer maakte voor het eerst zijn opwachting in Neil Gaimans Sandman (waar momenteel een filmversie van in de planning staat). Carey zorgde er in 2000 voor dat het personage zijn eigen stripreeks kreeg. Deze reeks liep tot 2006 en omvatte 75 nummers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The CW maakt werk van 'The Flash' / 'Arrow' spinoff
Series / Nieuws

The CW maakt werk van 'The Flash' / 'Arrow' spinoff

Onder meer Brandon Routh (Atom), Victor Garber (Martin Stein) en Wentworth Miller (Captain Gold) werken eraan mee.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De uitbreiding van DC Comics op de televisie gaat rustig door, nu Deadline melding maakt van een spinoff van The CW's succesvolle series Arrow en The Flash. Het is zelfs al bekend dat Brandon Routh (Ray Palmer / Atom), Victor Garber (Dr. Martin Stein), Wentworth Miller (Leonard Snart / Captain Cold) en Caity Lotz (Sarah Lance) aan de nieuwe show zullen meewerken.

Hoewel er nog geen titel is vastgesteld, lijkt het erop dat het hier gaat om een live-action bewerking van de populaire comicreeks The Brave and the Bold (1955). Hierin werken tal van superhelden uit het DC-universum aan de lopende band met elkaar samen in verschillende avonturen.

In de nieuwe serie zullen drie DC Comics-personages worden geïntroduceerd die nog niet eerder in een live-action tv-serie te zien waren. Het project heeft Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Marc Guggenheim en Sarah Schechter als uitvoerende producenten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.