search
Netflix onthult trailer voor 'Grond' van Adil El Arbi en Bilall Fallah
Series / Trailer

Netflix onthult trailer voor 'Grond' van Adil El Arbi en Bilall Fallah

Deze serie komt van de regisseurs van Ms. Marvel en Bad Boys For Life.

"Wie als moslim het loodje legt, laat zijn nabestaanden achter met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? In het land waar hij of zij woont, of in het land van herkomst?" valt er op YouTube bij onderstaande trailer te lezen.

Het betreft de begeleidende tekst voor de serie Grond, een nieuwe aangekochte Belgische Netflix Original die midden maart op de streamingdienst verschijnt. Eerder was de serie al te zien op het Belgische Play4.

De serie werd geregisseerd door het duo "‹"‹Adil El Arbi en Bilall Fallah (Ms. Marvel) en Mathieu Mortelmans (De Kroongetuigen) en er zijn rollen voor Yassine Ouaich als Ismael (Smile), Ward Kerremans als JB (Jean-Baptiste), Ahlaam Teghadouini als Nadia en Saïd Boumazoughe als Rachid.

Trailer voor Grond
Wanneer Ishmael - Smile voor de vrienden - het repatriëring bedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden: "Als je moslims niet kunt begraven in de heilige grond in Marokko, dan halen we die grond toch gewoon hiernaartoe?" Een simpel en geniaal idee, zo lijkt het. Maar zonder dat 'ie het doorheeft, opent Smile hiermee de doos van Pandora.

Grond is vanaf 17 maart te zien op Netflix Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen